Ете тоа веке е аргумент.
"Братството на дудлачи" со шпикер Тома, се обидува да ме припознае како нивподобен - обид неуспешен - не сум.
Последно уредено:
Ете тоа веке е аргумент.
Море,каде рече дека те вработија?Ja посакав да го стаат 100-ка, ама цитирај ми (не памтам) кај сум рекол дека дизелот највише загадувал.
Највише загадува домашното греење, тоа барем го покажа истражувањето на Финците.
Си, сакал ти или не,Ете тоа веке е аргумент.
"Братството на дудлачи" со шпикер Тома, се обидува да ме припознае како нивподобен - обид неуспешен - не сум.
Што се грижиш за цената на горивата? Кога наскоро ќе имаме просечна 500 € плата, ќе ти биде ефтино.Море,каде рече дека те вработија?
http://press24.mk/od-polnokj-novo-poskapuvanje-na-gorivata-vo-makedonija
Ефтино или евтино?Што се грижиш за цената на горивата? Кога наскоро ќе имаме просечна 500 € плата, ќе ти биде ефтино.
Аеродром или ајродром?Ефтино или евтино?
Неписмен.
Да не испадне обратно па ние кај гејциве да точиме ефтино гориво.Треба ли Заев и Вицето да слават во Солун?Фатиме бундата од 800€ сигурно со п..ка не ја спечалила.Што се грижиш за цената на горивата? Кога наскоро ќе имаме просечна 500 € плата, ќе ти биде ефтино.
Прашај го тој што згрешил.Аеродром или ајродром?
Нема потреба да го прашувам, вие го избравте да биде премиер.Прашај го тој што згрешил.
Velevski Gjorji, manager of Drisla, the state owned company that operates the incinerator, said it was not told the smoke would be damaging to human health. “When we found out we asked the WHO and they said the parts were not necessary for us, but if we wanted them we could buy them for £200,000. For Macedonia that is too much money.”https://www.theguardian.com/environment/2001/may/21/globalwarming.europeanunion
Петре и остали, се слушаме?
После потпишувањето на истиот веднаш се вмешаа во спорот со името, Северна и Горна не им одговарало, дипломатска офанзива за бугаризација на македонското малцинство во Егејот и Голо Брдо, ова се случајности се...
Прегледај го приврзокот 183355