Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Не игре утре беласица со турново! играме ние кадетто со силекс реванш у купо на македонија! ни треба победа од 2 гола, бидејки тама несрекно изгубииме со 3-1! ;)

Темата типче е беласица.ак гледаш манчетстар на фан клуб манчестар ак не мрш од тука.. во сабота обавезно мора да се оде кој как наа ама ке се оде.. сељаците мора да изгубат(1-2 кее) и да се докаже кој е кој! Позз..дарк ти ке си идаш ли ?

Е ај да не си дојдам па ,.. таа утакмица ја чекаме цела сезона шо тее на тебе ... Мора да се знае кој е главен хахаха .... Одаме да го паламе турново ако не тепаме , сафи столове ке стане тама ... :pos2::pos2:

Кадети, Беласица Силекс победивме 3 : 2 ама џабе е.
Таму изгубивме 3 : 1. А сега да гледаме 1 тим Беласица.
Ајде Господ нека помогне на нив место нас. Поз, with love, Jacky!

Поразот беше несрекен. не ни признаа гол кој беше очигледен,4 пати под ред судијата ни сече акција од непостоечки офсајд,шанси но тоа е тоа..ајде сега беласица 1 тим да флезе у 1 лига!

Цел живот се тие глупи судии против нас.
Не е ништо ново. :(

е да... ама кој може против педерчина јбг фудбал.. ајде со турново да тепаме ... бај д веј мој тип 0-1 за нас!

ova utakmica kee nogo vazna mora da se pobeda a i ke pobedimee

Sto bi trebalo da znaci ova:helou: ?Ke ni ja pustat?

Не се знаа, Орцо е мкм човек.

Важно Ајдуците и Ареа Блу ќе одат да го бодрат клубо па шо сака нека биде победа, пораз или реми исто ни се фаќа.

Не се знаа, Орцо е мкм човек.

Важно Ајдуците и Ареа Блу ќе одат да го бодрат клубо па шо сака нека биде победа, пораз или реми исто ни се фаќа.

Тоа е некоја подгрупа на Ајдуци или... ??
Иначе мислам дека ќе тепа Беласица. Едно што им ја пуштија првата утакмица а второ што Беласица сега има далеку посилен тим.

Тоа е некоја подгрупа на Ајдуци или... ??
Иначе мислам дека ќе тепа Беласица. Едно што им ја пуштија првата утакмица а второ што Беласица сега има далеку посилен тим.

Да новосоздадена подгрупа на Ајдуци, која моментално работи на својот развој и од која се очекува да биде една од најдобрите подгрупи во Македонија. :helou:

Да новосоздадена подгрупа на Ајдуци, која моментално работи на својот развој и од која се очекува да биде една од најдобрите подгрупи во Македонија. :helou:

Друже...А,зошто да има подгрупи и групи кога Струмица има еден и единствен клуб кој се вика Беласица. Зошто не биде една група само како што е т.е. Ајдуци и на натпреварите да има по 300 навивачи кои ќе прават вистинска атмосфера?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom