Општи дискусии за ТВ серии

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.708
дечки hilfe...
почнав да ја глеам Dark и првите 5 епизоди ги изгледав оргинал на германски... сеа наредниве епизоди не можам да ги најдам оргинал туку со англиска синхронизација шо страшно многу ме нервира за серијава :) некој да помогне ако знае кај да ги најдам со германски...

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
дечки hilfe...
почнав да ја глеам Dark и првите 5 епизоди ги изгледав оргинал на германски... сеа наредниве епизоди не можам да ги најдам оргинал туку со англиска синхронизација шо страшно многу ме нервира за серијава :) некој да помогне ако знае кај да ги најдам со германски...
Види прво дали имаат Dual Audio епизодите што веќе си ги симнал

Член од
31 март 2013
Мислења
320
Поени од реакции
197
Новата српска серија чија прва епизода се емитуваше вчера “Немањичи“ предобро изработена, сценографија, локација, ефекти, глума, директор на фотографија, дејство апсолутно може да му парира на сите светски серијали со историска тематика. Нашиот долго најавуван “Цар Самоил“ треба вака да изгледа, ако некогаш се реализира филмот. Србите се дефинитивно #1 во регионот и овој дел на Европа за серии баш како и Сенке над Балканом одлични серии

http://www.pregledaj.net/nemanjici-–-radanje-kraljevine-2017-epizoda-01_8e2c4ea90.html

П.С. Нашиот Мето(ди) Јовановски го игра кралот Манојло Комнен

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.385
Поени од реакции
26.374
Godless од Нетфликс, western серија, до сега 7 епизоди. Кој има мерак за жанров вреди да ја изгледа.
Damnation уште една вестерн серија која ми се допаѓа. Не е нешто посебно добра, но мене ми е интересна, а и имам мерак на таков жанр. (y)
Излезени се веќе 7 епизоди.

Последно уредено:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Искористете го промотивниот период од 1 месец гратис HBO GO и погледнете ја The Jinx : The life and deaths of Robert Durst

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Искористете го промотивниот период од 1 месец гратис HBO GO и погледнете ја The Jinx : The life and deaths of Robert Durst
Е баш за тоа ќе се искористи, пошо го нема на Pirate bay.
Oh wait.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Е баш за тоа ќе се искористи, пошо го нема на Pirate bay.
Oh wait.
Па добро да, ама имаат убави содржини и кога е гратис вреди да се проба. Секако овде има и квалитетен македонски превод што може да биде голема предност за некои луѓе.

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
ако може некој во пп да ми прати линк за епизодите од 4та сезона на Black-ish

hurley

observer
Член од
17 мај 2015
Мислења
166
Поени од реакции
150
Некој поназад прашаше за Eл Чапо втора сезона на Замунда
еве до пети епизод

Последно уредено од модератор:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека и на нашиве телевизии ја начекав на некоја или па претерав деновиве со виното

Kajgana Shop

На врв Bottom