Види прво дали имаат Dual Audio епизодите што веќе си ги симналдечки hilfe...
почнав да ја глеам Dark и првите 5 епизоди ги изгледав оргинал на германски... сеа наредниве епизоди не можам да ги најдам оргинал туку со англиска синхронизација шо страшно многу ме нервира за серијава некој да помогне ако знае кај да ги најдам со германски...
problem solved... netflix and chillВиди прво дали имаат Dual Audio епизодите што веќе си ги симнал
Damnation уште една вестерн серија која ми се допаѓа. Не е нешто посебно добра, но мене ми е интересна, а и имам мерак на таков жанр.Godless од Нетфликс, western серија, до сега 7 епизоди. Кој има мерак за жанров вреди да ја изгледа.
Е баш за тоа ќе се искористи, пошо го нема на Pirate bay.Искористете го промотивниот период од 1 месец гратис HBO GO и погледнете ја The Jinx : The life and deaths of Robert Durst
Па добро да, ама имаат убави содржини и кога е гратис вреди да се проба. Секако овде има и квалитетен македонски превод што може да биде голема предност за некои луѓе.Е баш за тоа ќе се искористи, пошо го нема на Pirate bay.
Oh wait.
Одлична информација, јас мислев дека третата сезона беше последна.Започна 4тата и последна сезона од скандинавското ремек дело Bron / Broen
Да, на МТВ одеше прва сезонаМислам дека и на нашиве телевизии ја начекав на некоја или па претерав деновиве со виното