Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Емре Чан во Јуве уште зимава според ликов[DOUBLEPOST=1514925402][/DOUBLEPOST]
Овој нели во Реал ќе одеше, Мендеш страјкс аген изгледа.

Емре Чан во Јуве уште зимава според ликов[

6727.jpg

Breaking | Free agent Lassana Diarra is in advanced negotiations to join PSG, Manchester United have also made contact, according to SFR Sport. More to follow.

Бреј, и Емре и Кутињо зимава нема шанси да ги дадат.

Шо сака овој Диара, да го имитира Паулињо?

Ако судиме по то како и кој ги пренесува информациите околу Ливерпул, се чини дека омекнува ставот околу продажбата на Кутињо.

Бреј, и Емре и Кутињо зимава нема шанси да ги дадат.
ако мислиш на твитон што го ставив јас, појма немам кој е оној, прв пат го гледам, може и глупости да тресе.

https://www.thetimes.co.uk/edition/...e-for-liverpool-amid-barcelona-saga-s0vk0rv66

Се надевал на трансфер уште зимава. Или ќе го дат и ќе ќарат добро или стрико Клоп ќе се запни, па ќе го зачува барем до лето.

Клоп у прицнип и летоска беше за негова продажба. Не знам ни зошто се ствара илузија дека Клоп го задржал играчот на лето кога тоа беа ФСГ. Они сакаа да дадат до знаење дека ќе продаваат кога они сакаат и под нивни услови.

После ситуацијата со Витсел, нема да ме чуди Марота да запне по Чан зимава, остајте тоа шегите со бесплатните трансфери... се изгоре еднаш човекот

После ситуацијата со Витсел, нема да ме чуди Марота да запне по Чан зимава, остајте тоа шегите со бесплатните трансфери... се изгоре еднаш човекот
Џан :coffee:

Клоп у прицнип и летоска беше за негова продажба. Не знам ни зошто се ствара илузија дека Клоп го задржал играчот на лето кога тоа беа ФСГ. Они сакаа да дадат до знаење дека ќе продаваат кога они сакаат и под нивни услови.
Seems legit. И да е така, ваљда тренерот би требало да знај кој и шо сака во тимот да има. Ако Клоп е спремен да се откажи од Кутињо, би бил то добар бизнис за клубот, барем од финансиски аспект гледано. Ако Клоп мисли така, сигурно има на ум некој начин како да се пополни та празнина шо ќе се створи по заминувањето на Кутињо. ФСГ како газди сигурно ќе сакат да извлечат максимум од Барса, а можда ова е и најповолен момент за то, или договор сега, па заминување на лето. Во секој случај, не гледам причина зошто би се држел играч, кој очигледно по втор пат покажва дека сака да го напушти клубот и да се тера „со сила“ да игра. Крај краева, кој и да е, ќе се проба да се пополни неговото место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom