Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.235
cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc mojot covek mario, go opipa dnoto so promaseniov zicer :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
si ispisue ispisnica denes ako ne tepaat, pa i da tepaat, samo gol go vadi do kraj, ili asistencija, nesto bilo sto korisno sve da mu ebam u picka, pa i na ovoj mrtviov od 6 metri be da go razbrani, posran sto vleze u utakmiava od strav. mrs u gimaraes majkata da ti ja ebam.
Овој ти е еден од најголемите промаршаи на кои си типувал откако те знам на форумов

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.265
Поени од реакции
10.365
Уште шанса да му се дадело, форма да фател. Лепра да фати да бог да...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нека си ебат мајката у пичка Марио и Перишиќ коа ќе не расчукаат Лацио следен викенд, ебате умрените куртони сеа продуженија ќе ми играат. На голман од кипарска лига не можат гол да му дадат да ти ебам играчите мртви.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Овој ти е еден од најголемите промаршаи на кои си типувал откако те знам на форумов

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
majkata da mu ja ebam, ama i na perisic umisleniot superstar isto, picka od covek, od najlos tip, koga tepame go rusi internetot, koga gubime nikade go nema bega.
Pa edno 5 first team materijal na igraci ke ni trebaat naredno leto vo slucaj da se plasiraat vo ls, kade so ovie igraci, i krilno i u sredina, a i odbrana ...
Timov ne ti garantira ni pominuenje kvalifikaciono kolo za ls bem im 100 majki, osven na ikardi i skriniar, oni se suva klasa.

I pak produzenija, pisav pred utakmica, pod difolt ova e poraz ako otidat u produzenija, glupaci, 0 golovi na polugolman. I kandreva skeparot, ovoj ja odbiva, idiotov lagano u noga mu sutira, ko na zaebancija ja udri, mesto da ja potkopa i cao, gol ... sto ti prai luksuz koga nemas adekvatna zamena i pritisok od klupa ccc, i on i perisic isto, a i ona pokvarenono kopile bonaventura, liderot na milan, daj gol prazen imas picka ti mater, sea vikendov so lazio rip, ke umrat ko so udinese vtoro/

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ќе ти ебам купот посран,,двапати играме по 120 минути и играчите максимално се цедат ама на @Stefan-kobe битен му бил..сега кога ќе непретепаат Лацио во сабота каде имаме само два дена одмор ќе те видам дали вака ќе пишиш...ти Стефане го бираш купот пред Топ 4 во првенството бидејќи сне немале титула од 2011?..каков ќар од купот жити очите?..купот е добар да го освоиш ако е двојна круна,а вака жими куро..како прво неможиш Интер да го споредваш со останатите екипи што играат по 60+ утакмици бидејќи во Интер има константа прва постава без резерви и цела полусезона истите играчи играат секаде..логично е дека ќе бидат преморени и истрошени..Лацио во второто полувреме има капата да ни ја турни заради овие ексукрзии..како не испаднавме од Порденоне да се мочам на нив

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Борха Валеро, Брозович, Жоао Марио не смеат да помирисаат ни клупа за резерви со вакво понашање. Срамота ...бем ти мајка у пичка - дај им 30% казна 3 месеца мамата у пичка од 70мин се влезени и ОДАТ по терен. О ДАТ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
МРШ СВГЕ ТИ ЕБАМ ОД ЕКИПА НАЈМИЛО ТИ ЕБАМ ИНТЕР КРВ ЛИ ДА ТИ ЕБАМ РАСПАДИФНОССАДН[DOUBLEPOST=1514412247][/DOUBLEPOST]мрш спалети од клубов да ти ебам фамилијата лузерска у пичка лузерска

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Дали сте свесни Лацио колку ке не ебе ?

Дали си свесен Џони колку ќе сере?[DOUBLEPOST=1514412821][/DOUBLEPOST]Добро бе, кој му е курот на Борха Валеро? у 70та минута влезе - нека не ми трчка по терен ко принцеза у уста да и го набијам на жена му.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.269
Поени од реакции
1.705
Mora Inter da se oslobodi od hrvatskoto gubre. Perisic i Brozovic so karta vo eden pravec.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom