Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Тесно беше многу. Зрновци одлучуваше :lolzz::lolzz:
Се манипулираше со електронското препраќање на гласовите.Оние од Кале најдобро знаат дали Зрновци или некоја друга била одлучувачка.Мисли си ти дека народот моча некого од герамиди.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Се манипулираше со електронското препраќање на гласовите.Оние од Кале најдобро знаат дали Зрновци или некоја друга била одлучувачка.Мисли си ти дека народот моча некого од герамиди.
А Трамп знае за ова? :)

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Сега, да не се лажеме. Знаеме како се формира влада, кој лижеше свои плуканици „да не формира влада победник со победник“... Да не се правиме на Тошо.
Никој не му е крив на паторот што кампањата ја водеше против албанците, плукаше по тие што треба да прави коалиција , јбг.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Ako mislis na lokalnite pak bese mnogu tesno, iako komunjarite gi lapnaa site gradonacalnicki fotelji. Soncogledite odlucija, se razbira do slednite izbori koga razocarani ke cekaat nekoj drug da im frli koska i povtorno ke im obeka topli klativratovski foteljicki made from fikus. Vo megjuvreme i ljocka jazik ke naucat, za svaki slucaj.
Има повеќе моменти.[DOUBLEPOST=1514331990][/DOUBLEPOST]
Никој не му е крив на паторот што кампањата ја водеше против албанците, плукаше по тие што треба да прави коалиција , јбг.
Ти реков дека „треба да лапаш уште муви“. Ако мислиш дека е тоа причината.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Има повеќе моменти.[DOUBLEPOST=1514331990][/DOUBLEPOST]
Ти реков дека „треба да лапаш уште муви“. Ако мислиш дека е тоа причината.
Причината се мрачните сили во жолтите комбиња што дојдоа да ја разнебитат Македонија.

Nikola Nini

Doktor bez nauka
Член од
5 септември 2017
Мислења
353
Поени од реакции
179
Провери, бројче.[DOUBLEPOST=1514317654][/DOUBLEPOST]
Државен секретар. Функција со секоја власт. Работам јас повеќе работи.[DOUBLEPOST=1514317958][/DOUBLEPOST]
Момче, јас зборувам за нешто што се случувало речиси една година пред локалните избори. Тогаш се бираше владата.[DOUBLEPOST=1514318177][/DOUBLEPOST]
Знаеш ли ти да дискутираш конзистентно. Каква врска има она што си одговорил, со она на кое што одговараш? Веројатно несвесно, завлегуваш во друга тема, која би повлекла сосема други муабети.[DOUBLEPOST=1514318321][/DOUBLEPOST]
Смачено ми е од вакви самобендисани невоспитани крлежи, како Муамед. Албанците се малцинство во РМ и уживаат неспоредливо поголеми национални права во веројатно цел свет.[DOUBLEPOST=1514318447][/DOUBLEPOST]
Не „заебаај“. Зарем се сметаш за квалитетен дискутант? Назад си момче. Имаш многу муви за лапање... (ова не е навреда, така се вели кога некое дете треба да стекнува искуство и знаење).
Abe kazi 11 godini nikavko sranje nemase vo drzavata nisto ne ti smetase
Sega 6 meseci kraj svet ti se desi sekretaru drzaven :D[DOUBLEPOST=1514358649][/DOUBLEPOST]Vodis
Економијата тоне – Македонија со пад од 28 места на листата на „Форбс“ за водење бизнис
http://vecer.mk/ekonomija/ekonomijata-tone-makedonija-so-pad-od-28-mesta-na-listata-na-forbs-za-vodenje-biznis
Vodis ekonomija biznis neso ?

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Predavnikot na masa imase ponuda deka se ke mu se prifati i ke ima 100 MAKEDONSKI pratenici samo neka gi nogira ljockarite, koi patem sami si go pogazija praviloto pobednik so pobednik. A so prajme ako utre im tekne vo nekoj zakon da stavat deka moze sestrati majkati zenati itn da ja klecnat pred tvoj oci zato so ne znaela ljockarski? Nepismen taliban so ednocifren IQ pluka po pretsedatelot i go narekuva moron? Do koga be ke se dozvoluva ova? Da vi se mocam na toa orangutanite.

Последно уредено:
S

silmarillion

Гостин
Predavnikot na masa imase ponuda deka se ke mu se prifati i ke ima 100 MAKEDONSKI pratenici samo neka gi nogira ljockarite, koi patem sami si go pogazija praviloto pobednik so pobednik. A so prajme ako utre im tekne vo nekoj zakon da stavat deka moze sestrati majkati zenati itn da ja klecnat pred tvoj oci zato so ne znaela ljockarski? Nepismen taliban so ednocifren IQ pluka po pretsedatelot i go narekuva moron? Do koga be ke se dozvoluva ova? Da vi se mocam na toa orangutanite.
Не ти е малце срам од ова што го напиша?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom