Криминалци и криминални групи во МК

Nikola Nini

Doktor bez nauka
Член од
5 септември 2017
Мислења
353
Поени од реакции
179
Па не смо ми имале некои много криминалци, искрено.
Ромео, Мујо, Бајруш и Сашо.
Други су ситни рибе. Кд смо веќ куде Кумановски кримоси, Бојко од Бедиње. У 80ти или 90ти. Тато ми кажува овој. Опљачка два сефа и полиција му иде на врата, овј качи се на кров и рипа од куќу на куќу и не сам сигуран пошто тато не ми кажа можда е пуцаја на полицију ама утепале га сс снајпер док рипаја.
Zaebaja se Bojko sto kraja kda Jugoslavija bila :D
Da pocekaja jos nekoju godinu glavan ke e bija :D

Nikola Nini

Doktor bez nauka
Член од
5 септември 2017
Мислења
353
Поени од реакции
179
Za tija postari ne znam ali dedo mi e bija policajac po Kumanovo takoj da moze da ga prasam za tj slucaj sigurno znae povise
Kriminal u Kumanovo popular bidna u 90 godine a kulminaciju gu imase 2001 godinu

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Prasaj za svi mogukji brat, hahahah.
Tato mi ima kazuvano za nekoj sto imaja nekoj Kawasaki kros li ne se sekjam sto i vozija ga, glupiraja se, ustvari on jos ga vozi i diza ga na edno i takvi rabote. Joco Rvac, tepac golem na vremeto sg e smiren, Stuka, znam brat mu umre u sobrakjajku a i on e opasan, bese po zatvori i ima snimka na yt kude se tepa on pozadi gradinku kude salu :)
https://www.youtube.com/watch?v=ubjJ5FJjKco&t=269s On e tj u crno.

Nikola Nini

Doktor bez nauka
Член од
5 септември 2017
Мислења
353
Поени од реакции
179
Prasaj za svi mogukji brat, hahahah.
Tato mi ima kazuvano za nekoj sto imaja nekoj Kawasaki kros li ne se sekjam sto i vozija ga, glupiraja se, ustvari on jos ga vozi i diza ga na edno i takvi rabote. Joco Rvac, tepac golem na vremeto sg e smiren, Stuka, znam brat mu umre u sobrakjajku a i on e opasan, bese po zatvori i ima snimka na yt kude se tepa on pozadi gradinku kude salu :)
https://www.youtube.com/watch?v=ubjJ5FJjKco&t=269s On e tj u crno.
Hhaha znam gu snimku
Da brat mu umre na oktomvrisku sobracajka sto bese pred mnogo godine sas motor padna i na mesto
Ke prasam za Bojka ne e mala rabota sas snajper da te skinev na krov :D

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Za svi mozni u kumanovo prasaj hahahah, stvarno me interesira puno za nase podzemje. Ke stavu ednu sliku od vesnik edn srbski sto ga e napisaja nas drag Zoran Bozinovski, za zal ne se cita. Los kvalitet :([DOUBLEPOST=1514283028][/DOUBLEPOST]

Од таблоид е, најде га и тачан весник ама бш тј линк не работи.
Ако може некој да гу среди слику да се гледа, добро би било.
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?br=209
Ете ви га и списание. У њега има и за Тошета.

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Од кај ги наогаш сликите, секоја чест :)
Инаку дај и коа ставаш слики објасни малку за нив, кои се, што се, со што работат.[DOUBLEPOST=1514320992][/DOUBLEPOST]http://vecer.mk/arachinovec-frlen-kraj-deponija
Мислам дека е истиот овој горе.

Последно уредено:
Член од
22 септември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
395
Последно уредено:
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Абе што се случува со Нинџа и Фантом?
Нинџа знам дека му го затворија кафичот, ама после тоа каде исчезна човекот?
А Фантом од дамна го немам слушнато, некој да каже нешто за него.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
Абе што се случува со Нинџа и Фантом?
Нинџа знам дека му го затворија кафичот, ама после тоа каде исчезна човекот?
А Фантом од дамна го немам слушнато, некој да каже нешто за него.
Само еден месец беше затворен кафичот на Нинџа, сега мислам дека си работи со полна пареа.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Член од
3 мај 2014
Мислења
909
Поени од реакции
2.993
Знам сум слушнал за ова, иначе имаше и една легендарна слика на Кристијан Голубовиќ со локални Кумановски фраери сликана во кафич во Куманово, го превртев цел фејсбук ама не можам пак да ја најдам.
Ивица, сургун има слики со Голубовиќ, иначе истиот го имаше пуцано и Мујо.. Време кога во Куманово, беше дивиот запад.

Kajgana Shop

На врв Bottom