Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Raphael Honigstein told ESPN that Özil wants to stay at #AFC and believes he will eventually extend his contract with the club.
Raph believes #AFC will offer Mesut the extra wages he & his advisers were looking for initially. He also thinks the links with #MUFC are not credible.

Лажна надеж ? :D[DOUBLEPOST=1514066833][/DOUBLEPOST]From the Times:
Arsenal’s frustration at Alexis Sánchez’s slump in form after his decision to run down his contract has been exacerbated by the fact that the Chile international agreed the terms of a new deal at the club 12 months ago. Sánchez is even understood to have shaken hands on the deal last December before changing his mind as Arsenal went out of the Champions League after a humiliating 10-2 aggregate defeat by Bayern Munich in the round of 16. Sánchez made it clear that he wanted to join Manchester City last summer and having failed to perform to his best since that transfer collapsed in August, will leave Arsenal for free next summer.
:facepalm:

Последно уредено:
Emmanuel Eboue opens door for help from Arsenal as former defender reveals he's lost Arsene Wenger's number
The 34-year-old has revealed he has been pushed to the brink of suicide after losing everything

:place::place:

Emmanuel Eboue opens door for help from Arsenal as former defender reveals he's lost Arsene Wenger's number
The 34-year-old has revealed he has been pushed to the brink of suicide after losing everything

:place::place:
Дај под итно нека го вратат нека игра со академијата, нека седи на клупа, нека кажува вицеви, само нека прима плата. Греота е ова какви се примаат плата моментално во клубот со никаква игра си вријат во пари, а играч кој немал некои големи фудбалски квалитети но секогаш играл со срце за клубот и гинел на теренот, да е на работ од банкрот, да спие на под и да се крие од извршители... И така не сме клуб со амбиции за трофеи, нека се помогне на играчи кои давале се од себе да помогнат на клубот :(

Една неделна плата на Санчез би го држела цела година човеков. Додека играше кај нас (пред да ја одигра таа кобната утакмица за него кога не знаеше каде е) ми беше омилен од дефанзивците во таа постава и дури и сега би му дал шанса да се врати на терен после некој месец тренинг.

Една неделна плата на Санчез би го држела цела година човеков. Додека играше кај нас (пред да ја одигра таа кобната утакмица за него кога не знаеше каде е) ми беше омилен од дефанзивците во таа постава и дури и сега би му дал шанса да се врати на терен после некој месец тренинг.
Кој натпревар мислиш, тој против Ливерпул со пеналот кога го направи после слободен удар или друга? Не сум сигурен дека може да игра, бидејќи психичкото здравје го има изгубено баш читав, ама посекако може да му се помогне на милион начини. Не само што може, туку и мора....

Кој натпревар мислиш, тој против Ливерпул со пеналот кога го направи после слободен удар или друга? Не сум сигурен дека може да игра, бидејќи психичкото здравје го има изгубено баш читав, ама посекако може да му се помогне на милион начини. Не само што може, туку и мора....
Со Виган мислам дека беше кога клизна на Туре, тоа беше кога веќе играше крило а неговата позиција ја покриваше Сања. И ништо веќе не беше исто, памтам Туре не го сакаше ич.
Исто и таа со Ливерпул, киксови невидени правеше ама тоа беше кога веќе падна психички. За разлика од тогаш кога играше финале против Барса ко друг играч беше да гледаш.

DRrOH40W4AE8P6z.jpg

To love Santi is to love football' - great work

:cuc::cuc::cuc:

Кога веќе ми тргна накај носталгија за старите постави што ги имавме и како некој што навива за Франција, некако ептен мило ми беше кога Силвестре дојде кај нас. После сите тие французи што ги донесе Венгер во тоа време кај нас ми бодеше очи што толку време овој играше во Јунајтед и кога дојде кај нас иако при крај на кариера ми беше мило да го видам во наш дрес.
Која разлика е од тогаш до денес, скоро 10 години поминати од тогаш. Баш ме потсети вчера ова со Ебуе и барав дали го има тоа со Виган и барајќи налетав на купица клипови од тоа време. Која елеганција ја имавме во играта, милина да ги гледаш како се шетаат и влегуваат во противнички шеснаесетник, нешто што денес не сум го видел.
Фреди со фризурата кога даваше изјави дека му била ко амајлија и стварно кога се ишиша се повреди човекот. И Пирес кога не го викнаа на светско оти бил скорпија, колку сум го пцуел Доменек. Бре да не те фати носталгија :D

Пошто ние не можевме да му понудиме на човеков некоја таква позиција во клубот и да му дадеме некоја плата. Огромен минус е за имиџот на клубот што дозволува турците да му помогнат пред нас.

Знам дека повеќето од вас го пратат ArsenalfanTV, но ако случајно не сте го виделе оваа видео, обавезно да го изгледате, човекот е „болен“ за Арсенал, толку многу работи поврзани со клубот собрал, просто е неверојатно

И ептен се слагам со последниот дел од видеото, јас уште кога почнав да навивам за Арсенал, знаев дека Good old Arsenal e најпознатата песна на клубот и не сфаќам зошто никогаш не се пее на стадионот ниту пак зошто не ја пуштаат на почеток на утакмица како што прават Ливерпул со Never walk alone и други клубови.

Последно уредено:
“I will be busy, yes, because first of all you have clubs that call you to get players on loan or to buy your players, and as well I’m open-minded to any possibility to strengthen our team.

“But honestly we have not been approached by anyone [for Alexis] and I’ll just stick to what I said before [that I want him to stay].”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom