Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
Стари, на concrete јузерот имаше профилен веб сајт и аватар посветен на Луфтвафе. Пред тоа јузернејм софтвер за бетонски конструкции. Сега доаѓаш со аватар посветен на Луфтвафе (Iron Cross). Мислам ова и без барање по IP адреси кај што се гледа дека си исти човек, баш од 100 члена на темава, тебе ти се погоди да пишуваш од персоналниот компјутер на конкрит. Пишуваше што пишуваше литературно, мал момент на олабавување и почна со трите прашалници и запирки, точкици. Дај нареден пат барем потруди се, барем предизвик да имаме. Досвидања или ауфидерзен ако поштуеш повеќе.Не сум имал чест да го запознаам, од скоро сум во земјава, по цели 8 години. Има некоја врска со тупаните по свадба или зошто би бил крив?[DOUBLEPOST=1514039359][/DOUBLEPOST]
Не бе има за тоа дееебело платени , јас само како обичен гледач коментирам, лут заради посочената негрижа према културното богатство.[DOUBLEPOST=1514039816][/DOUBLEPOST]
Имам впечаток дека пробате да едуцирате неуки денгуби кои се преокупирани со фантазијата на тртење на нечии жени од фелата политичари кои возат пунто, отколку со логиката на рационален избор на еден либетаријанец во услови на црно-бела понуда на избори.