Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
epa kazi sovet ako ne tie teshkoMal si uste. Ke poranes, ke znaes sho kako.
A za momentalno mozes da probas so alkoholce, napi se malce, moz ke ti pomogne za dogovaranje.![]()
epa kazi sovet ako ne tie teshko
Здраво.Сакам да ми помогнете во врска со ова.Се допишувам со девојка и незнам како да ја договорам за да се најдеме и откако ќе се најдеме што да правам,како да се однесувам муабет нешто било шо.
биди свој, имај самодоверба и не се двоуми.
без разлика дали си online или во живо биди лика и прилика на самиот ти, не преувеличувај, немој да си полн себе и да лажиш... ќе те намирисаат на километри.
давај суптилни комплименти, не биди нападен, особено не со изјави за физички изглед пошто секој ден сигурно чита по 50 пораки од типот „многу си убава“, „ептен ми се бендисваш“ и сл...
Разговарај, за интереси, за сфаќања, за било што... не мора да имате исти мислења за нештата или исти интереси за да ви биде забавно заедно (без разлика дали онлајн или кога ќе излезиш со некоја)...
имаш еден куп теми од музика, филм, спорт, хоби, литература, уметност, шо ти ја знам... исчачкај по фб и види што ја интересира, отвори некој муабет од тој тип.
ако е заинтересирана за тебе ќе прифати да излезите, доколку не е нема да прифати па твоето внимание ќе го насочиш на друго место.
во секој случај не се двоуми и не барај перфекција во нештата.
„дали ќе ти смета доколку излезиме на кафе?“ - that simple.
Ep veke ti go kaza soveto. ALKOHOL !epa kazi sovet ako ne tie teshko
Поубо ми изгледа и сакам да излезиме негде на обично на пример внаселба или било каде отколку кафе чај или некој свечености таму незнам шо
Дали може да се остане бремен при првиот утрински секс? Т.е. По првата утринска ерекција?
Без станување. Будење па секс.Зависи дали сексот е бил на гладен желудник. Јадевте нешто пред тоа или прво станување па секс?
Без станување. Будење па секс.