Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Озбилно мислење?
Нема теорија да се случи според мене, класика Бонучи и Конте рејунион секој трансфер период.

Едино да има рејунион ако Конте дое у Милан. Има шпекулации за тоа веќе подолг период.

Озбилно мислење?

Чудно ти е дека фановите на Милан прифаќаат ваква трампа ?

Бонучи испадна голема пи**а и нема ни л од лидер како што очекуваа фановите на Милан, така да верувам 90% од нив би прифатиле ваква трампа
Ако ништо со Луиз ќе имаат и повеќе опции ќе може и да игра како ДМ таму, а назад да им бидат Мусачо и Ромањоли

Кој одма би го земал во Ливерпул :D

Бонучи ништо не е подобар од Ловрен..а и во ништо нема да ги надогради..ќе заменат еден киксер со друг

Бонучи ништо не е подобар од Ловрен..а и во ништо нема да ги надогради..ќе заменат еден киксер со друг
Ај жити се иди глеај турнир Дота и не коментирај фудбал, од ден у ден копаш под дното ебаго.

Брат, те молам.

Добро ајде јас не разбирам..јас пишев и во летото дека Бонучи е киксер невиден што се однесува до дефанзивните задачи ама миланезите беа на седмо небо и не смееше да се напиши нешто против нив.

Еве сега во оваа полусезона го гледаме Бонучи колку е добар кога покрај него нема стабилни дефанзивци да го покриваат и игра во раштимана екипа без одреден концепт..а Ливерпул како што се отворени до коска рачунај каков gang-bang ќе му се случува на Бонучи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom