Сорос има 100 милиони луѓе на платен список...... не ми се верува кога го прочитав името и презимето на нашиот Председател во списокот на примање парични средства од Сорос, можно да има друг со исто име и презиме? ако е тоа точно...
Само што Сорош постои.Децата као мали порано ги плашеле со Бабарога, сеа со Сорош ги плашат.
Па што мислиш, зошто државата ни цвета?Сите ама баш сите политичари во последниве 20 год се или биле на список на сорос.
Државата ни цветаше цели 11 години , кога беше господинот гујо гуевски на власт.Па што мислиш, зошто државата ни цвета?
И Викторче твој беше на тој список, зар не?Па што мислиш, зошто државата ни цвета?
Кој Викторче мој?И Викторче твој беше на тој список, зар не?
Тој од сликичката десноКој Викторче мој?
Ах тој, да. Само ја спукаа работата кога Сорош помисли дека ќе му биде puppet.Тој од сликичката десно
Не мешај тенџериња одговори што те прашав.Зошто изгласуваат нов закон за јазици ако веќе постои закон од 2008?Можиш да ми извадиш еден твој пост на форумов каде што јадиш гомна против тој закон во 2008ма? Онака културно да прашаш зошто дпмне си го изгласа тој закон?
Fatal Error: File not foundНе мешај тенџериња одговори што те прашав.Зошто изгласуваат нов закон за јазици ако веќе постои закон од 2008?
Кур ме боли зошто гласаат како што гледаш. Само ти еве како голем патриот пак да те прашам зошто немаш еден пост против гомната што ги направи дпмне овие 11 години?Не мешај тенџериња одговори што те прашав.Зошто изгласуваат нов закон за јазици ако веќе постои закон од 2008?
Ме остави без зборови, стварно немам што да кажам после ова. Ме уби!! Ти фали само оваа прекрасна мисла да ја збогатиш со некој твит или некоја слика како на пример со ќерка му на Заев.Fatal Error: File not found
Само кажи зошто сдс носи закон кој веќе дпмне го донел.Ме остави без зборови, стварно немам што да кажам после ова. Ме уби!! Ти фали само оваа прекрасна мисла да ја збогатиш со некој твит или некоја слика како на пример со ќерка му на Заев.