Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.332
... не ми се верува кога го прочитав името и презимето на нашиот Председател во списокот на примање парични средства од Сорос, можно да има друг со исто име и презиме? ако е тоа точно... :tapp:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
... не ми се верува кога го прочитав името и презимето на нашиот Председател во списокот на примање парични средства од Сорос, можно да има друг со исто име и презиме? ако е тоа точно... :tapp:
Сорос има 100 милиони луѓе на платен список...

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Сите ама баш сите политичари во последниве 20 год се или биле на список на сорос.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Па што мислиш, зошто државата ни цвета?
Државата ни цветаше цели 11 години , кога беше господинот гујо гуевски на власт.
Веќе оваа ќитка што цветаше , за жал , овена . :(

V

viktora

Гостин
Можиш да ми извадиш еден твој пост на форумов каде што јадиш гомна против тој закон во 2008ма? Онака културно да прашаш зошто дпмне си го изгласа тој закон?
Не мешај тенџериња одговори што те прашав.Зошто изгласуваат нов закон за јазици ако веќе постои закон од 2008?

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Не мешај тенџериња одговори што те прашав.Зошто изгласуваат нов закон за јазици ако веќе постои закон од 2008?
Кур ме боли зошто гласаат како што гледаш. Само ти еве како голем патриот пак да те прашам зошто немаш еден пост против гомната што ги направи дпмне овие 11 години?

Fatal Error: File not found
Ме остави без зборови, стварно немам што да кажам после ова. Ме уби!! Ти фали само оваа прекрасна мисла да ја збогатиш со некој твит или некоја слика како на пример со ќерка му на Заев.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Ме остави без зборови, стварно немам што да кажам после ова. Ме уби!! Ти фали само оваа прекрасна мисла да ја збогатиш со некој твит или некоја слика како на пример со ќерка му на Заев.
Само кажи зошто сдс носи закон кој веќе дпмне го донел.
?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom