S
silmarillion
Гостин
Зошто не ги уапсија?Кога можеа требаше да ги испоапсат за сомнителни зделки и демолирање на државен имот.Сега додека се смени влада има доста време да помине.
Зошто не ги уапсија?Кога можеа требаше да ги испоапсат за сомнителни зделки и демолирање на државен имот.Сега додека се смени влада има доста време да помине.
СЈО треба да истражува криминал а не да врши криминал.Тоа се државни пари не им ги оставил дедо им во аманет.Малце нелогично ти е мислењето.Со таа разлика што СЈО има резултати и ако случаите добијат судска пресуда, слободно нека ги трошат нашите пари. За разлика од некои други...[/QU
Punto?
Би се кладел ли?Punto?
Не може ни најглупите сендвичи со ова да ги измами.
Се жртвуе за нас, си го троши своето дотрајано и единствено возило, а ние си седиме по дома.Punto?
Не може ни најглупите сендвичи со ова да ги измами.
А пази, Миленко и остала багра као демек се проруски настроени, анти нато и еу, а ваму Мицковски застапува прозападни становишта, бара соработка и легитиметет од меѓународна заедница (ЕУ, САД, НАТО) а свињата Миленко нема гајле, подржува се кога ќе му тутнат кешарица.Сите новинарски куртони и као експерти застанаа позади Мицковски Миленко, Златев, Пандов, Цветинчо. Сите до еден. Не ја пратам пираната али гарант и она. Што ти праи кеш еј Играта ја игра Грујо а сиротињава мисли дека има раскол некаков. Него фали браникот нигде го нема да пресече.
Punto vaka za pred narodecot, a doma u garaza Mercedes od 600 tisuca eurosПунто извади не ми се верува )) Со pioneer цд унутра со све ) Немоеше појако да им се ишора у муцка на сиромаштијата што иде позади него.