Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Кај бе Мицковски ќе го стават, ќе изгуби уште повеќе,
Поповски мислам дека беше најсериозниот кој можеби ќе направеше нешто, можда ќе го шутне Грујо по некое време, ама мислам дека нема капацитет да направи повеќе, освен ако Зајко не се доглупира па да гласаат против него исто како што се гласаше и против Грујо.

S

silmarillion

Гостин
Од каде сеа ова? o_O
Ма ништо од тоа нема да се деси за жал, него коментарите ги читам и кај едните и кај другите фракции. Они 27 години идат накај Чаир и Тетово ќе си речеш пат околу светот и тоа 5 пути не па ова. Класичен ВМРОид ќе фукне две ракии и одма Грингер стана необичен. Седи кој не ги знае веќе.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Sarenite cicaat, megju niv i ti. Teritorijalnata podelba e maslo na crvenokmerite.
Не бе, нема ништо од тоа, тоа се зборовите на груевски, само ги повторуваш како некоја глуперда овде на форумот.

Туку еве ја двојазичноста што ја зборете сите неизбањати, вашиот лидер ја практикува
Ете гледаш твојот лидер зборува албански, земи научи го и ти, тоа е патриотски чин.
;)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.333
Верни до смрт на Мијалков, ќе предложеле закон за официјализирање на албанскиот јазик.
:pos:

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Napret gragxani heroi1!!! Ne mozi nikoj da zemi od Nea Makedonia kolku so mozite vie da dajte!

Член од
12 март 2009
Мислења
20.155
Поени од реакции
16.293
Грујо ја воведе двојазичноста во 2008 година, ти си негов куро пушач , цепај ти на албански ;)
па што се заебаваат со нов Закон ако веќе има ??
Со новиот закон Бараат двојазичност на ЦЕЛА територија на РМ, во нивните општини имаат поодамна, уште од 2004 почна тоа...

V

viktora

Гостин
треба кога ќе се смени оваа власт некој да покрене истрага за корупцијата на сјо, почнувајки од преголемите плати, вработување кого сакаат и правење зделки во 4 очи.
Поефтино беше да најмевме СЈО од УСА или УК, за истите плати ќе работеа + бонус 5% од вратени украдени пари
Кога можеа требаше да ги испоапсат за сомнителни зделки и демолирање на државен имот.Сега додека се смени влада има доста време да помине.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom