Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Со таа разлика што СЈО има резултати и ако случаите добијат судска пресуда, слободно нека ги трошат нашите пари. За разлика од некои други...[/QU
СЈО треба да истражува криминал а не да врши криминал.Тоа се државни пари не им ги оставил дедо им во аманет.Малце нелогично ти е мислењето.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Punto?
Не може ни најглупите сендвичи со ова да ги измами.
Се жртвуе за нас, си го троши своето дотрајано и единствено возило, а ние си седиме по дома.

Ај нека не организираат!

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.264
Поени од реакции
8.612
Не можам да верувам дека сѐ уште постојат луѓе во ДПМНЕ што немаат храброст да признаат дека Груевски направи грешка што не договори демисија на власта кога Заев го уценуваше со бомбите. Немаат храброст да го признаат тоа ниту во овие моменти кога крајот на Груевски и сѐ што беше ДПМНЕ последнте години е дефинитивен. Уценувањето на Заев секако ќе беше на штета на народот ако договореа смена на власта затоа што нити СЈО ќе го видевме, нити во детаљи ќе бевме информирани за хипокризијата и криминалите што ги правеле, нити некаков суд ќе имаше за истерување на правдата, меѓутоа многу работи во ДПМНЕ ќе беа зачувани, образот на партијата, слободата на Груевски и неговите најблиски соработници и еден куп обични, излажани луѓе од 27-ми април. Најдалеку што одат во 'критиките', еве и Викторче е пример со коментарот погоре, е дека Груевски згрешил што не го уапсил Заев за 'велепредавство' и останати жолто комбе глупости. Полесно им е да си ја смируваат совеста со пропагандата на Курир, отколку да се согледа и прифати голата вистина.

S

silmarillion

Гостин
Сите новинарски куртони и као експерти застанаа позади Мицковски :) Миленко, Златев, Пандов, Цветинчо. Сите до еден. Не ја пратам пираната али гарант и она. Што ти праи кеш еј :) Играта ја игра Грујо а сиротињава мисли дека има раскол некаков. Него фали браникот нигде го нема да пресече.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
http://infomax.mk/wp/лидерот-на-вмро-дпмне-груевски-со-свое/

Daj be ovie Infomax neka se priberat veke kakvi se ovie smeski ... covek koj so decenii e vo visokata drzavna politika, minister za finansii vo vladata na Ljubco, pretsedatel na najgolemata partija vo MKD decenija i pol, premier na drzavata edna decenija i covekot vozi edno skapano 20 godisno Punto !
Ili pak mozebi covekot e ljubitel na oldtajmeri pa nekoj den ke go vidime na protestite i so VW Buba od '41 god. :cool:

S

silmarillion

Гостин
Пунто извади не ми се верува :))) Со pioneer цд унутра со све :)) Немоеше појако да им се ишора у муцка на сиромаштијата што иде позади него.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Сите новинарски куртони и као експерти застанаа позади Мицковски :) Миленко, Златев, Пандов, Цветинчо. Сите до еден. Не ја пратам пираната али гарант и она. Што ти праи кеш еј :) Играта ја игра Грујо а сиротињава мисли дека има раскол некаков. Него фали браникот нигде го нема да пресече.
А пази, Миленко и остала багра као демек се проруски настроени, анти нато и еу, а ваму Мицковски застапува прозападни становишта, бара соработка и легитиметет од меѓународна заедница (ЕУ, САД, НАТО) а свињата Миленко нема гајле, подржува се кога ќе му тутнат кешарица.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Пунто извади не ми се верува :))) Со pioneer цд унутра со све :)) Немоеше појако да им се ишора у муцка на сиромаштијата што иде позади него.
Punto vaka za pred narodecot, a doma u garaza Mercedes od 600 tisuca euros :cool::icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom