Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.409
- Поени од реакции
- 7.865
Ештрефче пиле, вие сте истите кои биле бугари, срби, грци и се што налагале околностите, истите бевте комунисти сеа сте неолиберали, капиталисти бе пиле, вие не јас, чак и луѓе не сте, хуманодни суштества.Cvetko, ти (вие) не сте Македонци вие сте фиромјани тоа треба да до сватите еднаш за секогаш, единствена поврзаност со македонци ви е во контекст како најголеми тирани (во модерната историја) на македонскиот народ.
Македонците во Бугарија е секако, интересна тема и баш ме интересира кој ги запишал или отпишал, а и како.
Неможе да го/ги етикираме како националисти, добро се знае и ставот на ДРПМНЕ околу оваа прашање, комплексно прашање.
Во шест шест месеци пишале X ?
За тоа прашај си го Љубчо, Бонева, Пишев, Милошевски (само маааал број) околу иксовите и други непознати во равенките.
Пари нема, ќе се живее бедно и ќе се враќаат долгови благодарение на спасителите, "паторите" не патриотите.
До вчера колневте бугарофили, отворавте досиеја, пустевте штуревте сега сте први ортаци со Каракачанов, таман се испосра на таквите ко тебе фиромци пред во Владата да го примат со полни воени почести.
Фрчковски има потпишувано одобренија за оперативно обработки поради ванчомихајловизам, сеа истите сте тие кои велите Швајцарија на Балканите, добро знаете чии зборови се тоа.
Двојазичност ветивте на цела територија ама немате 2/3 мнозинство за промена на Устав, и тоа ќе го смачкавте.
А, патем речено, како голем Македонец како тебе, Ештреф пиле не го интересира Македоснкото малцинство ов Бугарија, шо е ова, argumentum ad absudrudm, де кажи не сум начитан јас.
И не ми ги пикај во очи мене Ештрефче пиле, ЉуБчо, Бонева и Милошев, јас коа пишував и за тоа, бев етикетиран како србофил или не знам шо, да е од мене, освен од дијаспора, ниту еден друг претеник не смее да поседува двојно државјанство, посебно не со земја со кои имамае отворени прашања. Исто се однесува на било која друга државна функција.
Ти пишав веќе, не ми се впуштај во лични препирки, ти т.е вие ме цитирате и се впуштате во навреди и гомна јадење шо нема врска со темата.
Ете уше еднаш, не разбра, ова е премногу едноставно за тебе:
не знам кој те ангажира тебе за мислење на крај краева, ти ме цитираше мене, јас од тебе текстовите ги третирам како гомно на патот, или заобиколувам или прескокнувам.[DOUBLEPOST=1513797254][/DOUBLEPOST]
Ештрефче пиле, дај бе изгони се, ете ти рецидиву хуманоиден и кикиритка немаш.Чичко Сем, Мајка Русија не е битно, битно е да клецаш место да си клецнат толку капацитет има твојот фиромански кикиритка од мозок.
Оди мешај малтер, цепај дрва не се прај некој opinion maker со twitter статуси ебате канцерот.
Инаку пак ќе ти речам, не ми зобрувај за македонци, Македонии, национални интереси.
Ние не сме иста етничка група, тоа да ти е јасно. Има Македонци има Сендвичшанци тоа е ден и ноќ.
Малтер мешање на тебе оставам, од ко ќе дувниш лепило малку мрсулко еден.
Opinion maker напишал, шо си мислите бе дека терате пропаганда тука ебаве гремлини, оди лажи колегите дури мешате малтер.
Сеа можи ти студи, па цепиш дрва, дрво едно, гарант сколија заврши со кодошење на другарчињата, ве знам таквите од искуство ви ебам семката.
Ти нема шо да ми речиш, ти кажав, гомно на патот е твоето мислење за мене, по ми qr сака тоа ќе зборувам, и не е тоа со тебе бе Ештрефче, а напишам нешто тука како ртки тркачки се лепите по мене ебаве џукелите.
Инаку грешиш, не е само етничката група во прашање. Јас сум човек, ти не си.
Човек може да биде Македнец, ти шо и да си, не.
Последно уредено: