Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Заприметивте дека СК2 и СК3 се повторно со очаен квалитет? Сецкаат, лоша слика, катастрофа. Еден месец беа одлични и сега повторно, па ни 144p не е ова, срамота.

Заприметивте дека СК2 и СК3 се повторно со очаен квалитет? Сецкаат, лоша слика, катастрофа. Еден месец беа одлични и сега повторно, па ни 144p не е ова, срамота.

Баш и не, но имам забележано веќе 10 години сликата и тонот на МТВ 1 е подобра од МТВ 2.

Направив нов скен на канали ги има Спорт Клуб 123 во ХД

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

во дигиталната спорт клубовите обични ги пуштиле од аналогната, крш сликата е на тие три канали.

Dali sega pred nova godina na Telekabel ke ima novi tv kanali?

Нема најава. А тоа е така затоа што целата содржина од канали страда и ќе страда заради спортклуб и нивните сестрински канали! За жал.

Нема најава. А тоа е така затоа што целата содржина од канали страда и ќе страда заради спортклуб и нивните сестрински канали! За жал.
Kako mislis sestrinski kanali na sport klub
Jas kolku sta znam nova hrvatska i drugi kanali pink na proimer ne se so sport klub pa pak gi nema na Telekabel
A ako si mislel na arena sport me sum po sportot i ne mi znaci dali ke ima ili ne sportski kanali

Jas kolku sta znam nova hrvatska i drugi kanali pink na proimer ne se so sport klub pa pak gi nema na Telekabel
A ako si mislel na arena sport me sum po sportot i ne mi znaci dali ke ima ili ne sportski kanali

Сестрински канали се останатите канали кои се дел од United Media: SK Golf, N1, Grand, IDJ TV, Fight Channel, Cinemania, Ultra, Mini Ultra, Lov i ribolov, Orlando, Bambino.

Od kade ti e informacijava i zosto da gi nema PINK kanalite na Telekabel ?

Зашто замараш на секоја можна тема за пинк каналите. Ти пиша со големи букви, прифати го тоа и прекини.

Зашто замараш на секоја можна тема за пинк каналите. Ти пиша со големи букви, прифати го тоа и прекини
Covek ne zamaram no sekoj operator e dolzen da gi obezbedi baranite kanali od korisnicite a ne da si pusta po svoj izbor
Koga moze vo VIP i vo TELEKOM da gi ima tie kanali zosto togas da gi nema vo Telekabel.

Covek ne zamaram no sekoj operator e dolzen da gi obezbedi baranite kanali od korisnicite a ne da si pusta po svoj izbor
Koga moze vo VIP i vo TELEKOM da gi ima tie kanali zosto togas da gi nema vo Telekabel.
Мајке ми да бев модератор, досеа ќе беше баниран...
Никој не е должен да обезбеди тоа што ти сакаш, туку што тој оператор му е најисплатливо... Тоа се вика пазарна економија!
И мајке ми доста веќе со каналите, земи префрли се на телеком или вип и глеј си ги, не замарај едно те исто во сите можни теми...

DadoTom подоле ги наброја кои се сестринските канали. Јас ќе додадам уште два нови TOP, кој треба да биде копија на HBO и Pikaboo уште еден детски канал.
Може сега ги нема во понудата, но еден ден ќе ги има. Јас очекувам наскоро сите кабелски да го понудат GRAND 2. Сето тоа иде полека. Малку по малку т.е кога ќе треба да им се продолжат договорите, сите кабелски оператори кои ги сакаат СпортКлуб каналите ќе треба да ги нудат сите нивни останати канали.
Инаку кој друг би гледал Орландо, Мини, Синеманија или СпортКлуб Голф!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom