EDCer
No Kitty, this is my pot pie!
- Член од
- 19 ноември 2015
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 815
Така, им го возвраќам ударот.Интересно. Зошто ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така, им го возвраќам ударот.Интересно. Зошто ?
Ova e detsko ponashanje, nemoj takaМе нервира кога не е се по мое и кога не можам да добијам нешто одма и сега и кога немам контрола над одредени работи.
Не е секогаш детско однесување.Почесто станува збор за фрустрација на личност која не добива подеднаков третман како другите во нејзината средина.Кога човек премногу се нервира,му се губи и контролата над нештата.Ova e detsko ponashanje, nemoj takaD
Ме нервира кога не е се по мое и кога не можам да добијам нешто одма и сега и кога немам контрола над одредени работи.Не е секогаш детско однесување.Почесто станува збор за фрустрација на личност која не добива подеднаков третман како другите во нејзината средина.Кога човек премногу се нервира,му се губи и контролата над нештата.
Јас си имам едно златно правило.Биди добра кон тие кои се добри кон тебе.Биди лоша кон тие кои се лоши кон тебе.Јас сум фина,ама кога некој ми стапнува на нерви,станувам опасна ладнокрвна кучка.Тоа што и покрај сите изгорувања, повторно сум добар со луѓето и знам да ги почитувам, а не знам како да го променам тој однос.
Оѕверин требе да пиеш.Тоа што и покрај сите изгорувања, повторно сум добар со луѓето и знам да ги почитувам, а не знам како да го променам тој однос.
Не реков дека во неговиот/нејзиниот случај не е детско однесување,туку реков дека кога некој го кажува тоа,не го кажува секогаш затоа што е детиште,туку e премногу изнервиран.Ме нервира кога не е се по мое и кога не можам да добијам нешто одма и сега и кога немам контрола над одредени работи.
И мене ме нервираат такви звуци.Кожата ми се ежи.Постојано ги предупредувам моите родители.ме нервира прегласно пуштен тв во дневна и правење звучни ефекти кога се јаде.