P
psychostasia
Гостин
Кога веќе се спомна штрајкот со глад, јас да прашам после две недели живи ли се Чавков и Русјаков од штрајкот со глад?
Стават нешто во водата која ги прави жабите геј.И двајцата ќе пцоисате многу брзо, ако го изведете тоа. Озбилен си со примеров со водата?
Или има притисок да досуди како што не треба или знае дека ако досуди како што треба ќе наебе, трето нема.Судијката Тања Милева бара изземање од предметот „Поткуп“ во кој обвинет е Заев
Од многу демократија НЕМАМЕ судија што ќе се нафати... мора Бејли да ни донесе судија од УСА....
Koj e kupen?dui si kupija pratenik, na forumov ni zbor.
usvari toa treba da ide vo tema ekonomija i biznis.
Села изјави дека сега останале со два пратеници, откако еден пратеник од АА преминал во ДУИ.Koj e kupen?
После све што твојот идол, бог, газда и господар направи во земјава, купување пратеник им личи на луѓето ко ништо посебно. Затоа нема реакции.dui si kupija pratenik, na forumov ni zbor.
usvari toa treba da ide vo tema ekonomija i biznis.
Сакаше да кажеш твојот идол, бог, газда и господар.После све што твојот идол, бог, газда и господар направи во земјава, купување пратеник им личи на луѓето ко ништо посебно. Затоа нема реакции.
Воедно, тоа е и една од поголемите кривици на твојот сопственик - баш вакви "ситни" скаламуции сега личат ко никому ништо, бидејќи се истопорени одма после колосалните криминалии и пиздарии ваши.
Од овој аспект ја гледам и величината на злото кое Бранко го напраи. Он имаше величенствена шанса да почне од почеток како што треба, наместо тоа он отиде по друг пат, пат на криминално богатење на сметка на државата, пат на корупција и неодговорност, крадење и пљачка, кој постепено се прошируваше и на крајот го добивме како ултимативен производ твојон газда.
krele edno. ako povtoris use 100 pati deka mene nekoj mi e navodno idol, nema da ti se namali retardiranosta.После све што твојот идол, бог, газда и господар направи во земјава, купување пратеник им личи на луѓето ко ништо посебно. Затоа нема реакции.
Воедно, тоа е и една од поголемите кривици на твојот сопственик - баш вакви "ситни" скаламуции сега личат ко никому ништо, бидејќи се истопорени одма после колосалните криминалии и пиздарии ваши.
Од овој аспект ја гледам и величината на злото кое Бранко го напраи. Он имаше величенствена шанса да почне од почеток како што треба, наместо тоа он отиде по друг пат, пат на криминално богатење на сметка на државата, пат на корупција и неодговорност, крадење и пљачка, кој постепено се прошируваше и на крајот го добивме како ултимативен производ твојон газда.
gospodinot gruevski e kopjeto a narodot e stitot!krele edno. ako povtoris use 100 pati deka mene nekoj mi e navodno idol, nema da ti se namali retardiranosta.
samo dokazuvas koja retarda si so povtoruvanjeto kako papagal. prvo te gengale vo stabot na vmro, pa sea te gengaat vo stabot na sdsm kako rehabilitiran vmrovec i sve sto ti se gleda vo zivotot e vmrovci i sdsmovci. za tebe ne postoi zivot nadvor od partiski stab(vmro,sdsm seedno) bitno da e stab i da ima napatstvija.
Народот не го „свргна“ од власт. Победи на изборите. Други и туѓи комбинаторики го „сврнаа“.... за на крајот да му прекипи на народот, да го свргне од власт и Америка да победи.
Воопшто нема да му претставува проблем да повторува едни исти лаги уште 100 пати, а ако треба па уште и 100.000 пати, бидејќи имал добри пвеводбенички учители по пропаганда - кои исто така извлекле добри лекции и примери од Адолф Хитлер и Јозеф Гебелс, кои велеле дека кога една лага се повторува 100 пати или повеќе, со текот на времето луѓето ќе ја прифатат како вистина.krele edno. ako povtoris use 100 pati deka mene nekoj mi e navodno idol, nema da ti se namali retardiranosta.
samo dokazuvas koja retarda si so povtoruvanjeto kako papagal. prvo te gengale vo stabot na vmro, pa sea te gengaat vo stabot na sdsm kako rehabilitiran vmrovec i sve sto ti se gleda vo zivotot e vmrovci i sdsmovci. za tebe ne postoi zivot nadvor od partiski stab(vmro,sdsm seedno) bitno da e stab i da ima napatstvija.
Немал народот ништо со 57-5 резултатот?Народот не го „свргна“ од власт. Победи на изборите. Други и туѓи комбинаторики го „сврнаа“.
posto si posebni potrebigospodinot gruevski e kopjeto a narodot e stitot!
kako tatko se ponudi sebesi samo nas da ne ima
ajde neka ne organiziraat veke!