- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Тоа дека во Гарфилд си, затоа не ти е јасноJas sum nazad so infoto, nishto ne mi e jasno....
Тоа дека во Гарфилд си, затоа не ти е јасноJas sum nazad so infoto, nishto ne mi e jasno....
Според анализата што ја направија Финците вака стојат главните причинители на загадувањето во Скопје.Многу шминка мерки кажува Шилегов. Ништо од тоа нема да доведе до некое си осетно намалување на загадувањето. Јасно дека за да се искорени загадувањето ќе треба доста време, од гасифицирање на градот па се до строга контрола на депониите и еколошки јавен превоз. Но, како што спомна и Пеја пред некоја страна, една мерка може инстантно да доведе до осетно намалување на загадувањето, а тоа е стопирање на сите градежни работи во најзагадените месеци.
Читав, лани некои Финци и Словенци што вршеле тука истражувања, преоцениле дека дури 30- 35% од загадувањето во Скопје е од градежните работи, така да ете мерка која може инстантно да помогне во подобрување на загадувањето а да не е шминќерај мерка.
Така да Петре, фаќај се за работа, доста со шминќерај вмровски мерки.
Американска амбасада: Какви предлози имате за почист воздух во Македонија?Вмро имаше план за гасификација на Македонија со ефтин руски гас. На некого не му одговараше тоа, и излегоа бомби.
Сега дишете, gragani.
Бомбите беа јавно најавени и тоа неколку месеци пред воопшто да постои Турскиот тек. Многу поверојатно и пологично е да се каже дека Заев ги објави бомбите за да ја фати еуфоријата и незадоволството што ДПМНЕ го создаде со студентските протести и протестите на хонорарците, отколку ова со Турскиот тек.Вмро имаше план за гасификација на Македонија со ефтин руски гас. На некого не му одговараше тоа, и излегоа бомби.
Сега дишете, gragani.
Врска нема тоа, Бејли го натерал Гвујо да земе 15 000 000 провизија за потоа преку бомбите да го паднат турскиот тек.Бомбите беа јавно најавени и тоа неколку месеци пред воопшто да постои Турскиот тек. Многу поверојатно и пологично е да се каже дека Заев ги објави бомбите за да ја фати еуфоријата и незадоволството што ДПМНЕ го создаде со студентските протести и протестите на хонорарците, отколку ова со Турскиот тек.
И да украде 5 милијарди евра...Врска нема тоа, Бејли го натерал Гвујо да земе 15 000 000 провизија за потоа преку бомбите да го паднат турскиот тек.
И да украде 5 милијарди евра...
И за 500.000 фантоми многу брзо заборавивте, исто така.
Знам дека не се за бранење и овие идиотите од Сдсм,ама па Коце беше директен учесник и заедно со Грујо што даваа дозвола за градбите во Аеродром и целовкупната градежна мафија да си гради кај шо ќе му текни,додека дрва се сечеа на големо...проектот Скопје 2014 маме му еба на Скопје и Дпмне со нивните политики се убедливо најголеми виновници за загадениот воздух..Петре немал магично стапче против загадениот воздух.Но Коце имал.Изгледа Петре затоа протестираше.
Прегледај го приврзокот 181783
Навистина. Не знам за другите членови на Кајгана, ама јас навистина збеснав кога ја почитав таа вест. Сега малку се подсмирив. Алал да ви е, колку сте опасни.Збеснаа за веста за набвакта на шкодите во МВР како јас да ја пишував.
.
Точна е веста дека Чешка донирала милион евра кои треба да се искористат за набавка на возила за МВР.А очекуваш да е точно од Курир, и покрај секојдневните глупости што ги пишуваат, не само сега туку уназад години години ?
Не знам како и врз основа на шо, мене ме сврсти во „некои“ кој го следи форумот, посебно оваа тема му е јасно од прилика кој што како...ако негираат утре, мене не ми менува, ако ги тужат за клевета исто.Навистина. Не знам за другите членови на Кајгана, ама јас навистина збеснав кога ја почитав таа вест. Сега малку се подсмирив. Алал да ви е, колку сте опасни.
Му водиш 2-1 на Волкот во постирање на овие твитови. Го заеба.Не знам како и врз основа на шо, мене ме сврсти во „некои“ кој го следи форумот, посебно оваа тема му е јасно од прилика кој што како...ако негираат утре, мене не ми менува, ако ги тужат за клевета исто.
Лабаво...
Ете за @Ставрогин официјални твитер профили, ама па шо знаат русите бе, коа имаме тука ваква интелектуална величина,
Мислитеу, колку очајна манипулација правеше кога пишуваше дека на твои 17-18 год си станал член на ДПМНЕ, некаде на почетокот на 90ти во некој занес, но национализмот и патриотизмот биле мртви, за потоа, да не мораш да ги оправдуваш срањата на СДСМ да настапуваш од позиција на вмровец кој ете само сакал да ги нема Гвујо и фамилијата?Му водиш 2-1 на Волкот во постирање на овие твитови. Го заеба.