Дали сте улаф господине? Мајтап... да сакаа до сега ќе не внесеаhttps://www.plusinfo.mk/vest/137147/jotova-nemame-vreme-za-gubenje-vasheto-mesto-e-vo-eu-i-nato
Se zalaga da vlezeme, zatoa ne ni dava pasosi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали сте улаф господине? Мајтап... да сакаа до сега ќе не внесеаhttps://www.plusinfo.mk/vest/137147/jotova-nemame-vreme-za-gubenje-vasheto-mesto-e-vo-eu-i-nato
Se zalaga da vlezeme, zatoa ne ni dava pasosi![]()
Какви промени?Денес Промени Од
26/10/2016
Нека провери некој кој е бил на тааа дата на интервју....
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Јас однесов пошо бројот ми го имаше во протоколот.. Дали да носиш или не незнам. Инаку и јас сум на дополнителна со запирка како тебе.znaci nie sto sme samo na
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,
da ne nosime nisto?
7**/2016Какви промени?
Беше софија или конзулски?
Дали бројчето ти е околу 18*** или 21***?
Знам оти нема да ми верувате7**/2016
Почнах преку прва братучетка на 26ти октомври 2015 носив прв пат документи на 15ти јануари 2016 закажах интервју ми закажа за 26ти октомври 2016 и од тогаш ми се смениBravos[DOUBLEPOST=1513278646][/DOUBLEPOST]Moze da kazesh kako pocna so sto od koga i se so red
Cestito, mislam dali me razbiras, Laki drma vo Strumica . Znaci mozelo i so bratucedi da ne se plasime.Знам оти нема да ми верувате
Денес ми се смени во овој статус
Еве ви се колна во се нај мило што го имам
.![]()
Drugar nosih od baba mi svidetelstvo oti e ucila bugarski i pise oti e po narodnost bugarkaCestito, mislam dali me razbiras, Laki drma vo Strumica . Znaci mozelo i so bratucedi da ne se plasime.
Брато кажа и дека поднел сведителство[DOUBLEPOST=1513279652][/DOUBLEPOST]Cestito, mislam dali me razbiras, Laki drma vo Strumica . Znaci mozelo i so bratucedi da ne se plasime.
Честитки и многу среќаПочнах преПочнах преку прва братучетка на 26ти октомври 2015 носив прв пат документи на 15ти јануари 2016 закажах интервју ми закажа за 26ти октомври 2016 и од тогаш ми се смени
На 23ти октомври во финална и денес овој статус
На 18ти октомври И носив дополнителни документи од баба свидетелство пише дека е по народност
Бугарка
Otposle go dopisa toa pa ne vidov, mislam dali me razbirasDrugar nosih od baba mi svidetelstvo oti e ucila bugarski i pise oti e po narodnost bugarka
Mislam dali me razbiras