Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес Промени Од

26/10/2016
Нека провери некој кој е бил на тааа дата на интервју....

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Da ima Na dopolnutelna :) Sto treba da se dostavi tocno Ako znae nekoj tocno[DOUBLEPOST=1513273540][/DOUBLEPOST]Dokumenti prv bratuced

Attachments

• IMG_4865.PNG
    IMG_4865.PNG
    95,2 KB · Прегледи: 76
znaci nie sto sme samo na
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,
da ne nosime nisto?

Денес Промени Од

26/10/2016
Нека провери некој кој е бил на тааа дата на интервју....

Какви промени?
Беше софија или конзулски?
Дали бројчето ти е околу 18*** или 21***?

znaci nie sto sme samo na
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,
da ne nosime nisto?
Јас однесов пошо бројот ми го имаше во протоколот.. Дали да носиш или не незнам. Инаку и јас сум на дополнителна со запирка како тебе.

7**/2016

Знам оти нема да ми верувате
Денес ми се смени во овој статус
Еве ви се колна во се нај мило што го имам

.
02b566da7804841958d532b019ba6b4e.jpg

Bravos[DOUBLEPOST=1513278646][/DOUBLEPOST]Moze da kazesh kako pocna so sto od koga i se so red

Почнах пре
Bravos[DOUBLEPOST=1513278646][/DOUBLEPOST]Moze da kazesh kako pocna so sto od koga i se so red
Почнах преку прва братучетка на 26ти октомври 2015 носив прв пат документи на 15ти јануари 2016 закажах интервју ми закажа за 26ти октомври 2016 и од тогаш ми се смени
На 23ти октомври во финална и денес овој статус

На 18ти октомври И носив дополнителни документи од баба свидетелство пише дека е по народност
Бугарка

Знам оти нема да ми верувате
Денес ми се смени во овој статус
Еве ви се колна во се нај мило што го имам

.
02b566da7804841958d532b019ba6b4e.jpg

Cestito, mislam dali me razbiras, Laki drma vo Strumica . Znaci mozelo i so bratucedi da ne se plasime.

Cestito, mislam dali me razbiras, Laki drma vo Strumica . Znaci mozelo i so bratucedi da ne se plasime.
Drugar nosih od baba mi svidetelstvo oti e ucila bugarski i pise oti e po narodnost bugarka
Mislam dali me razbiras

Брато кажа и дека поднел сведителство[DOUBLEPOST=1513279652][/DOUBLEPOST]
Почнах преПочнах преку прва братучетка на 26ти октомври 2015 носив прв пат документи на 15ти јануари 2016 закажах интервју ми закажа за 26ти октомври 2016 и од тогаш ми се смени
На 23ти октомври во финална и денес овој статус

На 18ти октомври И носив дополнителни документи од баба свидетелство пише дека е по народност
Бугарка

Честитки и многу среќа

Drugar nosih od baba mi svidetelstvo oti e ucila bugarski i pise oti e po narodnost bugarka
Mislam dali me razbiras

Otposle go dopisa toa pa ne vidov, mislam dali me razbiras :), kako i da e go lapna pasosot ajde airlija, pa da se vrakja nakaj nas greota sme.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom