Zoran Burevesnik Bozinovski
26 Ноември во 03:16 ·
WOOOOOOOOOOOOOOW!!!
ne objavuvaj moe ime... člen sum na sdsm od 98 i poslednite godini sum eden od najaktivnite koordinatori vo bitola... ako vasko ne bide direktor vo rek ke bidi pretepan od ludjeto koi crkaat tenderi od nego za tamu... na pola lihvari mu ima veteno što tender što vrabotuvanje... eden od niv na koj mu ima veteno e zoran petkovski tarzan koj so vasko e od prviot den koga stana pretsedatel na opštinska... vtor e zoran petrovski švaba i toj isto od prvio den... inaku ovie dvajca se samoproglaseni obezbeduvači na vasko i na drugi povisoki funkcioneri koi doadjaat vo bitola...
vo opštinskata e haos sekretarot na opštinskata ja vikaat novata karakamiševa... člen e na upraven vo streževo vrabotena vo zavod za gluvi lica vo bitola od neodamna i člen na sovet... taa e sonja karapec, inače dojdena vo partija vo 2013. pobegulja od nekoja partija koja porano beše so nas vo koalicija, so sdsm... kako sto se zbora medju nas vasko ke bide smenet od pretsedatel na opštinska mandatot mu e istečen od oktomvri mesec se špekulira deka nov pretsedatel na opštinska ke bide mende tasevski blizok čoek na kirac i mile zečevik... ima ušte mnogu da ti kažam ako treba samo baraj me, AMA TE MOLAM NE ME OBJAVUVAJ SO IME I PREZIME...
(dopisnik na BUREVESNIK od BT)
Zoran Burevesnik Bozinovski
26 Ноември во 01:53 ·
Najdocna do četvrtok ke bide objaveno deka VASKO PREVARA KOVAČEVSKI e nov direktor na REK BITOLA...
Dotogaš nikomu ne kažuvajte!