Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.993
- Поени од реакции
- 8.947
Ѕвер!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Идиот.
Браво за многуте од вас, секоја чест. Продолжете и понатака да се срамите од оваа случајност од фудбалер Лордови.Многу од нас се срамат и плачат кога ја гледаат оваа случајност од фудбалер.
Браво за многуте од вас, секоја чест. Продолжете и понатака да се срамите од оваа случајност од фудбалер Лордови.
Друже далеку од тоа дека заслужува да игра којзнае колку ама од време на време и врши работа не е до толку анти талент каков што го правите одредени членови. Колку и да нема фудбалски талент со неговото залагање и пожртвуваност заслужува место во тимот зошто да не. Какви се играчи не се шлепале во Јувентус, а вас ви смета Стураро кој и не е до толку лош за неколку утакмици по сезона.Кога го гледам како игра имам анксиозност и панични напади.
Друже далеку од тоа дека заслужува да игра којзнае колку ама од време на време и врши работа не е до толку анти талент каков што го правите одредени членови. Колку и да нема фудбалски талент со неговото залагање и пожртвуваност заслужува место во тимот зошто да не. Какви се играчи не се шлепале во Јувентус, а вас ви смета Стураро кој и не е до толку лош за неколку утакмици по сезона.

Mislis Rinkon, u Torino e.Кај ви е оној Раикон... никој не го збори.
Кај ви е оној Раикон... никој не го збори.

Овој пак откога отиде во Јувентус, Џенова стана град.Кај ви е оној Раикон... никој не го збори.
Емре СтаветеМиСамоМенеКлаузула Чан што се курчи дека е новиот Зидан, со здравје да си го трошитеСо оваа изјава си ја запечати судбината... ај остај кај игра еднаш на 2 месеци по 10 минути, па уште му се курчи на 12 годишно дете. Ако не зимава, ондак на лето парталите и ајт у пичку матер, прави место за Емре Чан.
маринетихихихих![]()

Новиот Гатузо #Devilangelekspertiza #Scieraekspertiza #Mondonicoekspertiza![]()