Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не постои ништо поразлично од вообичаен третман што може да ти го среди проблемот толку брзо.Aj ako moze sovet mi treba sto e mozno pobrzo.
Mi otece malku nogata, udriv vo stapalo na drug covek ( igravme fudbal), staviv mraz, ne mi otece bas mnogu nogata, ama me boli sega. Dali moze da mi kazete sto da pravam, mi treba da bidam vo odlicna sostojba denovive, da trcam. ://
,,,za oteklinata gel_hepathrombin_,,, za bolkite bilokoja mast ili krema na baza so lidokain,,,prashaj gi vo aptekive ke ti posochat,gi ima nekolku pod razni iminja,,,Aj ako moze sovet mi treba sto e mozno pobrzo.
Mi otece malku nogata, udriv vo stapalo na drug covek ( igravme fudbal), staviv mraz, ne mi otece bas mnogu nogata, ama me boli sega. Dali moze da mi kazete sto da pravam, mi treba da bidam vo odlicna sostojba denovive, da trcam. ://
odi pak na eho....sega mislam moze vo kanalcinjata da imas kamencinja, koi se vadat bez operacija, preku ustaneznam luge veke sto da pravam kaj da odam vo maj ovaa godina se operirav od zolcka predhodno imav zocni napadi sto se verujtemi strasni i sega nemam zolcka a pak imam bolki vo toj del vo gorniot del od abdomenot nez sto da pravam ako nekoj imal slicni problemi neka pise ili negov blizok imal takvi problemi ;(
Zdravo , imaam nesto kako sini modrinki po nozete imam 5 takvi
Dali znaete sto e toa
... ако си се сплеткал меѓу столица или си паднал по скали, сигурно ти е од удрено и модрото место те боли!Zdravo , imaam nesto kako sini modrinki po nozete imam 5 takvi
Dali znaete sto e toa
... како што треба да се внимава на исхраната како и на зајакнување на јетрата кога се има проблеми со жолчното ќесе, така треба да се внимава на исхрана како и механички фактор на џвакање на храна, не пиење вода додека се јаде, и непрејадување (многу ретки се тие да без жолчно ќесе можат да функционираат безпрекорно) кога се нема жолчно ќесе ....neznam luge veke sto da pravam kaj da odam vo maj ovaa godina se operirav od zolcka predhodno imav zocni napadi sto se verujtemi strasni i sega nemam zolcka a pak imam bolki vo toj del vo gorniot del od abdomenot nez sto da pravam ako nekoj imal slicni problemi neka pise ili negov blizok imal takvi problemi ;(
Има ли болка на допир? Бил ли болен скоро периодов?Zdravo da prasam -Pred okolu 1 chas so sin mi koj ima 17vgodini ja zabelezeavme ovaa zlega zlezda?tvrda e na dopir i ne se dvizi .misleneje???Прегледај го приврзокот 181642 Прегледај го приврзокот 181642
Ne na vrat e stranicno vo pravec na uvoto samo podolu[DOUBLEPOST=1513029658][/DOUBLEPOST]Go boli samo na dopir i ne e bil bolen vo posledno vreme... ова под мишка ли е?
Може ќе ти звучи смешно ама навистина ништо не е, ќе помине. Нема потреба за паника.Ne na vrat e stranicno vo pravec na uvoto samo podolu[DOUBLEPOST=1513029658][/DOUBLEPOST]Go boli samo na dopir i ne e bil bolen vo posledno vreme