- Член од
- 19 октомври 2016
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 2.303
Ma jok, meni sve jasno![DOUBLEPOST=1512935262][/DOUBLEPOST]
Nesto nejasno ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, meni sve jasno![DOUBLEPOST=1512935262][/DOUBLEPOST]
Nesto nejasno ?
Onda zaobidji mene i moje postove !Ma jok, meni sve jasno![]()
I ti kao bozem zivees u SvajcarijaSlusaj dux mene nebrine tvoje misljenje, koliko si ti ljudina, prvo to pogledaj u spiglu pa nadji odgovor a onda pricaj o drugima ... OK ![DOUBLEPOST=1512935262][/DOUBLEPOST]
Nesto nejasno ?
Pa mogu sebi kupit hehe a mozda vec i server imamI ti kao bozem zivees u Svajcarija![]()
Abe me zabole mene sto imas,gi citam tvoite postovi i mi deluvas kako da neti se site ovci na broj,totalno iskompleksirana osoba,mozebi zatoa gazdata te izbrkal,nesi ni za ovci da cuvasPa mogu sebi kupit hehe a mozda vec i server imamjeli kontas ?
Cini mi se ne!
Vi sa vaseg foruma najvecu brigu brinete , a sve imate gdje je problem ?
Pa koji k.... se kacis ko neki maloumnik na tudje postove kad te zabole ili si stvarno inteligencija da sam sebe nekontas pa pises i odgovaras sam sebi !!!Abe me zabole mene sto imas,gi citam tvoite postovi i mi deluvas kako da neti se site ovci na broj,totalno iskompleksirana osoba,mozebi zatoa gazdata te izbrkal,nesi ni za ovci da cuvas
![]()
Sretno ! Nisi trebo ni navracat pored mene !vidis. 1 radis drugima stetu svojim objavama. i nije te briga.
2 ponizavas ljude koji nemogu ili nece platit. ti mozes pa te nije briga.
3 moras se dokazivati da imas stalkere i ostalo.
a kad pogledam u ogledalo nista od ovog nabrpjanog nevidim. zato vrlo dobro znam, tko je ljudina. nezivim u svicarskoj ali nikada nebi oz objesti isao nazao drugim ljudima. znam ja da te nije briga za mene a ni za druge. pa to stalno dokazujes. ali svi cemo mi jednog dana odg svako za sebe. pozdrav. idem sad
Pa koji k.... se kacis ko neki maloumnik na tudje postove kad te zabole ili si stvarno inteligencija da sam sebe nekontas pa pises i odgovaras sam sebi !!!
Eto vidim kako ti jesi nemozes sebi nac jebenu listu dok nekom ne polizes dupe !