Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pa mogu sebi kupit hehe a mozda vec i server imam ;) jeli kontas ?
Cini mi se ne :) !
Vi sa vaseg foruma najvecu brigu brinete , a sve imate gdje je problem ?
Abe me zabole mene sto imas,gi citam tvoite postovi i mi deluvas kako da neti se site ovci na broj,totalno iskompleksirana osoba,mozebi zatoa gazdata te izbrkal,nesi ni za ovci da cuvas
:lolzz::aplauz:

Abe me zabole mene sto imas,gi citam tvoite postovi i mi deluvas kako da neti se site ovci na broj,totalno iskompleksirana osoba,mozebi zatoa gazdata te izbrkal,nesi ni za ovci da cuvas
:lolzz::aplauz:
Pa koji k.... se kacis ko neki maloumnik na tudje postove kad te zabole ili si stvarno inteligencija da sam sebe nekontas pa pises i odgovaras sam sebi !!!
Eto vidim kako ti jesi nemozes sebi nac jebenu listu dok nekom ne polizes dupe !

vidis. 1 radis drugima stetu svojim objavama. i nije te briga.
2 ponizavas ljude koji nemogu ili nece platit. ti mozes pa te nije briga.
3 moras se dokazivati da imas stalkere i ostalo.

a kad pogledam u ogledalo nista od ovog nabrpjanog nevidim. zato vrlo dobro znam, tko je ljudina. nezivim u svicarskoj ali nikada nebi oz objesti isao nazao drugim ljudima. znam ja da te nije briga za mene a ni za druge. pa to stalno dokazujes. ali svi cemo mi jednog dana odg svako za sebe. pozdrav. idem sad

vidis. 1 radis drugima stetu svojim objavama. i nije te briga.
2 ponizavas ljude koji nemogu ili nece platit. ti mozes pa te nije briga.
3 moras se dokazivati da imas stalkere i ostalo.

a kad pogledam u ogledalo nista od ovog nabrpjanog nevidim. zato vrlo dobro znam, tko je ljudina. nezivim u svicarskoj ali nikada nebi oz objesti isao nazao drugim ljudima. znam ja da te nije briga za mene a ni za druge. pa to stalno dokazujes. ali svi cemo mi jednog dana odg svako za sebe. pozdrav. idem sad
Sretno ! Nisi trebo ni navracat pored mene !

Pa koji k.... se kacis ko neki maloumnik na tudje postove kad te zabole ili si stvarno inteligencija da sam sebe nekontas pa pises i odgovaras sam sebi !!!
Eto vidim kako ti jesi nemozes sebi nac jebenu listu dok nekom ne polizes dupe !
:lolzz::lolzz: Abe mentalen za kakvi listi zboruvas,da zivee cardsharing,so oscam funkcionira se perfekt plus na Drim 920 4K kanali sportski na 30 zapadno,na 5 zapadno,da ne pisuvam za Full HD kanali.Odi tamu na nekoja ovca :drk: izleci si frustraciite i ostavi gi ludjeto i forumot na mira.Odi nadvor pogledni nekoj volk da neti gi izede ovcite,posto zivees u planina kao sto gledam.

Ma ti si obican peder koji me nedira svojim postovima jer znam da si dupelizac bio i osto i tako da me neintersujes !
Obicni retard koji pokusaje da napise da nesto zna :) , a i prostak a to nije u domenu IPTV mislim da si pogresio stranicu !!!
Evo ja sam tissot75 a koja si ti pickica :) hehe

Sta ste napali ovog dreambox820, u cemu je stvar,ja nevidju da je covjek nesto lose ucinio

Envoyé de mon A0001 en utilisant Tapatalk

Mene niko nije napo samo pokusavaju svoju slabost da ispolje ovdje , zao mi je likova evo sad bi obriso post da znam kako ;) !
Ali im dodjem dobro da se oglase jer nemaju sta drugo napisat !

Последно уредено од модератор:
Ima li nekoj po pp da mi dade lista so beinsport

Sent from my Coolpad E502 using Tapatalk

Bez_naslova.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom