- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 894
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj Sota ne sramoti se vise jel sam ti rekao da jos jedino Trampa ne posjedujemo ostalo sve imamo od A pa do Ž.Pricate o "Unikat" listama? Evo jedan zadatak za sve vas......
Objavite ako je imate?
Arena Sport 6 rezolucija 1920x1080
Na mom forumu u odredjenoj temi stavio sam svih Arena Sport 1-'6 rezolucija 1920x1080 ... ima tog jos vise......
Sretno sa skeniranjem
Pozdrav
U 4 listi ima trenutno ful hd sve arene i svi sport klubovi cak i slovenski to International bolje zna ja to bas ne pratim meni bitno da se gleda manje vazno dal je ful ili ne bar menipanelrazarac,a vo koja lista sto e lesna za skeniranje, gi ima ?
Isto i sport klub?
Ako dobro razumem, vi imate forum i u forumu VIP deo, zar to nije ono što ste osuđivali. Zar u svemu morate kopirati SF.Aj Sota ne sramoti se vise jel sam ti rekao da jos jedino Trampa ne posjedujemo ostalo sve imamo od A pa do Ž.
Evo ti tvoje arene 6 HD FUL ja objavio i sta sad jedan kanal manje vise hd ful jako vazna stvar u zivotu
![]()
A na nasem forumu to svi imaju cak toliko da si je svaki u vipu mogao uzet i po 1000 kom odmah da je htio.
Ovaa "White Spirit" samo "Internacional"moze da ja skenira...Evo bas otvorio jednu hahah W.Spirit mozda ima tu spirit listu
Inace ako nabasas na dobar user jako dobra lista ima i sa 2 konekcije dosta.
Ova druga domaca isto super idu sportski odlicna lista sa cine hd 10 plus 3 kanala
![]()
![]()
Ne razumes dobro nije isto to ti ko Windows virtual ili ti po domacemAko dobro razumem, vi imate forum i u forumu VIP deo, zar to nije ono što ste osuđivali. Zar u svemu morate kopirati SF.
Eto ti razloga zasto smo najbolji onda i zasto doci na nas forumOvaa "White Spirit" samo "Internacional"moze da ja skenira...
Primer:
Nije šija nego vratNe razumes dobro nije isto to ti ko Windows virtual ili ti po domacem
forum u forumu.A u taj drugi da bi usao netrebas nista znati moras biti
dosledan i imati karakter.I taj forum je zastita od svakojakih bakterija i virusa koji haraju internetom.To ti je raj za svakog ko ude i koliko mi poznato jer sam bio u vasem vipu naravno nepozvan nekoliko puta
hiljadu i jedna razlika izmedu tamo i ovo ovdje.Ovdje je prometno ko kad igra Real- Barcelona.Zezancije druzenja nema sta nema.
A ekipa je super naravno uvode se ljudi prema zalaganju evo nekolicina ce uci prije Bozica vec vidimo da ima potencijala.
Nadam se da si sat shvatila bit.Zastita od nametnika svih vrsta
evo tako bi ja to nazvao a ne vip.[DOUBLEPOST=1512744619][/DOUBLEPOST]
Eto ti razloga zasto smo najbolji onda i zasto doci na nas forum
.
Ova tema kako i site drugi(za sport,muzika i td..)sluzat za da se informirame za nesto novo ili sto ne interesira a ne znaeme....i za toa bobanku vo edna prilika kaza"me zabole i za tie i za tie"Ne razumes dobro nije isto to ti ko Windows virtual ili ti po domacem
forum u forumu.A u taj drugi da bi usao netrebas nista znati moras biti
dosledan i imati karakter.I taj forum je zastita od svakojakih bakterija i virusa koji haraju internetom.To ti je raj za svakog ko ude i koliko mi poznato jer sam bio u vasem vipu naravno nepozvan nekoliko puta
hiljadu i jedna razlika izmedu tamo i ovo ovdje.Ovdje je prometno ko kad igra Real- Barcelona.Zezancije druzenja nema sta nema.
A ekipa je super naravno uvode se ljudi prema zalaganju evo nekolicina ce uci prije Bozica vec vidimo da ima potencijala.
Nadam se da si sat shvatila bit.Zastita od nametnika svih vrsta
evo tako bi ja to nazvao a ne vip.[DOUBLEPOST=1512744619][/DOUBLEPOST]
Eto ti razloga zasto smo najbolji onda i zasto doci na nas forum
.
Sto bi se ja sramotio? Ja ti kazem da je moja lista unikat pa ti vidi.....cim tamo kod vas imaju tu listu nije unikat ...Aj Sota ne sramoti se vise jel sam ti rekao da jos jedino Trampa ne posjedujemo ostalo sve imamo od A pa do Ž.
Evo ti tvoje arene 6 HD FUL ja objavio i sta sad jedan kanal manje vise hd ful jako vazna stvar u zivotu
![]()
A na nasem forumu to svi imaju cak toliko da si je svaki u vipu mogao uzet i po 1000 kom odmah da je htio.
Nije to ista priča. Par ljudi sa SF redovno dolazi, neki pomažu neki ne ali nikoga ne provociraju i ne reklamiraju taj forum.Ova tema kako i site drugi(za sport,muzika i td..)sluzat za da se informirame za nesto novo ili sto ne interesira a ne znaeme....i za toa bobanku vo edna prilika kaza"me zabole i za tie i tie"
Najdosadni ste vie od VIP SF i VIP ZEZANJE,
Daj, pomagajte nesto tuka ili sedeti si vo VIP...
![]()
Najdosadni ste vie od VIP SF i VIP ZEZANJE,
Daj, pomagajte nesto tuka ili sedeti si vo VIP...
![]()