Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pricate o "Unikat" listama? Evo jedan zadatak za sve vas......

Objavite ako je imate?

Arena Sport 6 rezolucija 1920x1080

20171208_104424.jpg

Na mom forumu u odredjenoj temi stavio sam svih Arena Sport 1-'6 rezolucija 1920x1080 ... ima tog jos vise......

Sretno sa skeniranjem ;)

Pozdrav

Pricate o "Unikat" listama? Evo jedan zadatak za sve vas......

Objavite ako je imate?

Arena Sport 6 rezolucija 1920x1080

Na mom forumu u odredjenoj temi stavio sam svih Arena Sport 1-'6 rezolucija 1920x1080 ... ima tog jos vise......

Sretno sa skeniranjem ;)

Pozdrav
Aj Sota ne sramoti se vise jel sam ti rekao da jos jedino Trampa ne posjedujemo ostalo sve imamo od A pa do Ž.
Evo ti tvoje arene 6 HD FUL ja objavio i sta sad jedan kanal manje vise hd ful jako vazna stvar u zivotu;)
Bez_naslova.jpg

:angel:
A na nasem forumu to svi imaju cak toliko da si je svaki u vipu mogao uzet i po 1000 kom odmah da je htio.

panelrazarac,a vo koja lista sto e lesna za skeniranje, gi ima ?
Isto i sport klub?
U 4 listi ima trenutno ful hd sve arene i svi sport klubovi cak i slovenski to International bolje zna ja to bas ne pratim meni bitno da se gleda manje vazno dal je ful ili ne bar meni
Bez_naslova.jpg

Aj Sota ne sramoti se vise jel sam ti rekao da jos jedino Trampa ne posjedujemo ostalo sve imamo od A pa do Ž.
Evo ti tvoje arene 6 HD FUL ja objavio i sta sad jedan kanal manje vise hd ful jako vazna stvar u zivotu;)
Bez_naslova.jpg

A na nasem forumu to svi imaju cak toliko da si je svaki u vipu mogao uzet i po 1000 kom odmah da je htio.
Ako dobro razumem, vi imate forum i u forumu VIP deo, zar to nije ono što ste osuđivali. Zar u svemu morate kopirati SF.

Ako dobro razumem, vi imate forum i u forumu VIP deo, zar to nije ono što ste osuđivali. Zar u svemu morate kopirati SF.
Ne razumes dobro nije isto to ti ko Windows virtual ili ti po domacem
forum u forumu.A u taj drugi da bi usao netrebas nista znati moras biti
dosledan i imati karakter.I taj forum je zastita od svakojakih bakterija i virusa koji haraju internetom.To ti je raj za svakog ko ude i koliko mi poznato jer sam bio u vasem vipu naravno nepozvan nekoliko puta
hiljadu i jedna razlika izmedu tamo i ovo ovdje.Ovdje je prometno ko kad igra Real- Barcelona.Zezancije druzenja nema sta nema.
A ekipa je super naravno uvode se ljudi prema zalaganju evo nekolicina ce uci prije Bozica vec vidimo da ima potencijala.
Nadam se da si sat shvatila bit.Zastita od nametnika svih vrsta
evo tako bi ja to nazvao a ne vip.[DOUBLEPOST=1512744619][/DOUBLEPOST]:нинџ:
Eto ti razloga zasto smo najbolji onda i zasto doci na nas forum;)
:angel:.

Последно уредено:
dosledan i imati karakter.I taj forum je zastita od svakojakih bakterija i virusa koji haraju internetom.To ti je raj za svakog ko ude i koliko mi poznato jer sam bio u vasem vipu naravno nepozvan nekoliko puta
hiljadu i jedna razlika izmedu tamo i ovo ovdje.Ovdje je prometno ko kad igra Real- Barcelona.Zezancije druzenja nema sta nema.
A ekipa je super naravno uvode se ljudi prema zalaganju evo nekolicina ce uci prije Bozica vec vidimo da ima potencijala.
Nije šija nego vrat :lolzz:
A to gdje si bio par puta okači mačku o rep.

Ova tema kako i site drugi(za sport,muzika i td..)sluzat za da se informirame za nesto novo ili sto ne interesira a ne znaeme....i za toa bobanku vo edna prilika kaza"me zabole i za tie i za tie"

Najdosadni ste vie od VIP SF i VIP ZEZANJE, :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Daj, pomagajte nesto tuka ili sedeti si vo VIP...:D:D:D:D
:):):):):):):):):):):):):)

Bez_naslova.jpg

Sto bi se ja sramotio? Ja ti kazem da je moja lista unikat pa ti vidi.....cim tamo kod vas imaju tu listu nije unikat ... ;)

Mali zadatak za tebe ... ;)
62.PNG

20171208_161224.png

Slikaj mi UHD/4K Bilo koji kanal ... kao sto sam ja slikao SKY UHD Original 4K.tad mozemo da pricamo ....eto zadatak za tebe ;) nek si ti meni ziv i zdrav a za strimove manje vise...

Pozdrav

Последно уредено:
Ova tema kako i site drugi(za sport,muzika i td..)sluzat za da se informirame za nesto novo ili sto ne interesira a ne znaeme....i za toa bobanku vo edna prilika kaza"me zabole i za tie i tie"

Najdosadni ste vie od VIP SF i VIP ZEZANJE, :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Nije to ista priča. Par ljudi sa SF redovno dolazi, neki pomažu neki ne ali nikoga ne provociraju i ne reklamiraju taj forum.
Ovi sa tog nekog .... palca foruma konstantno pozivaju da se ljudi tamo registruju, tvrde da imaju sve a pritom upropaštavaju liste . Svaka druga im je osvrt na forum sa kojeg su izbačeni, očito ne mogu to preboliti.
Ne mislim se više oglašavati po tom pitanju.

:) Ете и јас сум во VIP на serbianforum, па што :). Нема врска, зависи од човекот, некој сака да се пофали, некој да кука, некој плаче. И така :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom