Вака не плашиш ко мали деца? Каква - кажи!Pobaraj te go govorot na Pol Volers na Univerzitetot vo Tetovo...sve e objasneto kakva država ke bidime za kratko vreme
Ако не па вмро да го вратиме?И за да не бидеме таква да го вратиме паторот на власт?
Чекај, па нели немало Тиранска платформа?И самиот кажа прееска дека ја прифатил ТИРАНСКАТА ПЛАТОФОРМА
Имало и сите ја прифатиле, тоа е за наше добро бидејќи без Тиранска платформа и договор со Бугарија нема ЕУ. Тоа го знае Грујо и затоа ја прифатил, е сеа тоа што правел криминали му ги помати плановите инаку нема ништо лошо во договорите.Чекај, па нели немало Тиранска платформа?
2011?Нешто поново?Во последниве два месеци десетина случаеви имаше на опожарени возила или подметнати бомби само во Аеродром.@viktora https://kajgana.com/eksplodirashe-bomba-vo-avtomobil-vo-skopski-aerodrom Ова од 90тите е? Ова се деси у сред бел ден, со други луѓе околу. Патем, кога се деси експлозијава (иако беше мала), ја бев на помалку од 100 метри од колата.
Сите ја прифатиле.Само вие на форумов не сте ја прифатиле зошто долго време не убедувавте дека Грујо не лажел.Сега кога ја прифативте и вие, постоела ама не била штетна.Брејјјјј чудесии.Имало и сите ја прифатиле, тоа е за наше добро бидејќи без Тиранска платформа и договор со Бугарија нема ЕУ. Тоа го знае Грујо и затоа ја прифатил, е сеа тоа што правел криминали му ги помати плановите инаку нема ништо лошо во договорите.
Ништо не е, за наше добро е тоа. Колку побрзо сфатите толку подобро.Сите ја прифатиле.Само вие на форумов не сте ја прифатиле зошто долго време не убедувавте дека Грујо не лажел.Сега кога ја прифативте и вие, постоела ама не била штетна.Брејјјјј чудесии.
Така викале и кога србите влегле по турците,и за бугарите кои дошле по србите,па за комунистите кои не ослободиле од фашистите,сега албанците.....на крај дознаваш зошто не можеш сопствената држава да ја задржиш.[DOUBLEPOST=1512747117][/DOUBLEPOST]Ништо не е, за наше добро е тоа. Колку побрзо сфатите толку подобро.
Само ме интересира што би било подобро за мене ако се спроведе тиранската платформа.Може?Ништо не е, за наше добро е тоа. Колку побрзо сфатите толку подобро.
Ние еве за разлика од Хрватска немавме референдум за ЕУ и НАТО, да сковаме едно прашање од типот:Имало и сите ја прифатиле, тоа е за наше добро бидејќи без Тиранска платформа и договор со Бугарија нема ЕУ. Тоа го знае Грујо и затоа ја прифатил, е сеа тоа што правел криминали му ги помати плановите инаку нема ништо лошо во договорите.
Тиранската платформа не е услов за влез во ЕУ,тоа го потврди и Хан.Ништо не е, за наше добро е тоа. Колку побрзо сфатите толку подобро.
Što mešaš raboti koi ne sum gi kažal.....jas samo tvrdam deka za kratko vreme sve od govorot na Volers("volot" kako što go narekuvaa Gero i comp) ke bidi sprovedenoВака не плашиш ко мали деца? Каква - кажи!
И за да не бидеме таква да го вратиме паторот на власт? Со што тој придонесе да не бидеме во ваква ситуација. И самиот кажа прееска дека ја прифатил ТИРАНСКАТА ПЛАТОФОРМА....и што?
Што ви се поентите на ваквите постови?