Хахха владе, сега не си повеќе вмро, виц на годината.. Се сеќаваш лани како од петни жили оправдуваше се и сешто од фамилијата? Исто така колку шо ме држи меморија мислам дека беше баниран за спам / дефокус кога беше амнестијата од Жорџ.. Владе не се прави блесав, со сите членови до пред 11 декември влегуваше во конфликт шо ќе упатеа критика за власта.
Скрчкај една анкета да видиш дека нема ниту еден друг член шо е искаран со толку многу луѓе тука како тебе.
Првата критика на сметка на дпмне ја упати ден-два после 11ти декември, а дотогаш??? И сега како се прешалтоваш на средина, абе ајдее.
Тоа дека си ти така комуњарски воспитан од мали нозе што би рекле па некои основни работи како потребите на мнозинството се побитни од потребите на поединецот или народски кажано демократија не си способен да ги сфатиш не е мој проблем. Не е битно јас како поединец што сакам или мислам, битно е што сака и како гласа мнозинството на избори. Лично сеуште сметам дека СДСМ е дно од партија, канцер на републиката, притаено зло кое требаше да се уништи дури можеше така да не гледам какви тоа ставови сменав, но мнозинството ете не мисли така и тоа е тоа.
И сега влегувам во конфликт со сите кои не го делат моето мислење( не на власта) и кур ме боли дали сум влегол во конфликт со пола, цел или четвртина форум пошто моето мислење си го ценам повеќе од на другите па макар било и грешно , тоа како прво а како второ што е и малце потрагично за тебе е што го земаш за битно или некаков репер дали си се сложвал или си влегувал во конфликт со имагинарни ликови од еден виртуелен свет кои нити ги знаеш кој се, што се и дали воопшто се она за што се претставуваат дека се и веројатно никогаш нема да ги запознаеш во живо ( барем повеќето од нив ). Колку треба да си патетичен и очаен за внимание за тоа да ти биди битно? Дали ќе си се сложел или не со некој форумски лик кој ни го знаеш ни го познаваш. И што тебе тоа би ти сменало во реалноста ?
П.с зошто избегнуваш да одговориш дали научи да правиш онака со прстињата како Премиерот наш?