S
silmarillion
Гостин
Каков GoT се дешава у ВМРО, страшно. Одма сите хиени се наежија и почнаа да гризат. Ко ќе дојде пола конгрес на домача љута нашикан, ако фатат да се млатат ќе биде јако
Vo pravo si za toa treba da se istrazi da se vidi dali e takaнема врска, во тазе изјави на СЈО во медиуми не се зборува за тендер туку за луксузирање.. Во првата изјава на СЈО има за спецификациите кој се барале за возилото, демек упатувала на одреден тип марка, но спецификациите се тие што се бараат за блиндирано возило, а и СИТЕ држави во Регионот купуваат возила баш од таа Меркеловска марка , за тоа може да се сликаат со обвинение, немало друг заинтересиран понудувач...
А без ТЕНДЕР другарот на Спасовски од Куманово , обичен дилер на Порше Македонија сам набави 30-кусур коли,иако си има овластен увозник за Македонија.; .. кога се откри дилот пред 3-4 недели, МВР најави објаснување ама се уште нема...[DOUBLEPOST=1512638705][/DOUBLEPOST]
па зошто во Грција а и секаде во ЕУ Груевски го третираат како крут и непопустлив околу промена на името ????? и баш тие го тргнаа од власт...
Sram?? toj zbor odamna ne postoi vo recnikot nivniВчера имаше протест пред министерство за правда, блокирана беше улицата деца плачеа по улици, не можеа на автобус да стигнат на Рекорд. @Ireal не им е срам да протестираат?
Па само реформаторите друга песна пеат, сите други зборат тоа што го збори Груевски.Ни еден од досега фаворитите за наследник на грујо нема меѓународен кредибилитет така со такви кандидати. подобро нека не го мењаваат. Антонио одавна е откачен, Попоски на Малта си го доби.[DOUBLEPOST=1512636536][/DOUBLEPOST]Каратистот е компромитиран, Мицкоски не е прифатен кај членството, Димитриев без интегритет - Хорхе 2. Само реформаторите го спасуваат и моментално се во Вашингтон. Ама тешко дека нив ќе им се дозволи така да нека со стават клуч на белата палата.
имаа срам шарените?; а не беше одамна, блокади по раскрсници, автобуси низ мали уличкиSram?? toj zbor odamna ne postoi vo recnikot nivni
Barem oni znaeja zasto protestiraat a ovie zasto protestiraat? sto gi stigna nivnata pravda 11 god sto ja deleja so pritvori i cirkusi po sudovi ?имаа срам шарените?; а не беше одамна, блокади по раскрсници, автобуси низ мали улички
Немаа срам шарените. Дали сеа можеме да кажеме дека овие што вчера протестираа немаат никаков срам и протестираат за одбрана на криминалот? Значи со свои очи видов како деца плачат зошто им избегал автобусот, тука баш кај Центар Бар на Димитрие Чуповски кога идеш од ЈБТ према Рекорд, карши Фибула Травел. Е баш тука плачеа децата.имаа срам шарените?; а не беше одамна, блокади по раскрсници, автобуси низ мали улички
E da, znaeja zasto protestiraa za gazot u fotelja da go stavat, dodusa nekolku od niv.Barem oni znaeja zasto protestiraat a ovie zasto protestiraat? sto gi stigna nivnata pravda 11 god sto ja deleja so pritvori i cirkusi po sudovi ?
Negovoto odneduvanje vo javnost i so lugje....po moe mislenje e celosno sprotivno od negovata vnatrešnost.i dobar tip e ?
А дали понекогаш се дружиш со мајка му?Negovoto odneduvanje vo javnost i so lugje....po moe mislenje e celosno sprotivno od negovata vnatrešnost.
Znae da se kontrolira...precizen..milostiv so sekoj čovek vo razgovorite...nikogaš grub ili nadmen, ili da bega od ljugje(koi baraat uslugi).
E sega posle učtivite zborovi dali ke ti završi rabota......
Ps.poveće se družam so tatko mu....i veruval ili ne tatko mu nikogaš ne razgovara so prijateli za politika...ili mnogu retko
Јако ми е, ама не ме чуди, што го цениш човекот на позиција, низ призма - дали ќе ти заврши работа.Negovoto odneduvanje vo javnost i so lugje....po moe mislenje e celosno sprotivno od negovata vnatrešnost.
Znae da se kontrolira...precizen..milostiv so sekoj čovek vo razgovorite...nikogaš grub ili nadmen, ili da bega od ljugje(koi baraat uslugi).
E sega posle učtivite zborovi dali ke ti završi rabota......
Ps.poveće se družam so tatko mu....i veruval ili ne tatko mu nikogaš ne razgovara so prijateli za politika...ili mnogu retko
nasata kultura e toa ne e kriv covekotЈако ми е, ама не ме чуди, што го цениш човекот на позиција, низ призма - дали ќе ти заврши работа.