Фан Клуб: Интер

Каков Марио еј... Значи не може човек што у сезона 5 пати ќе искочи 1 на 1 со голман, 5 пати ќе шутне млако во него да вреди 40М. Да му го ебам потенцијалот и блескавата иднина.

nemase sreka be, mu ja odbrani vi ebam cepidlatorite, 2- 0 vodime kur me boli koj dal golovi, baska do kraj 2 ke dae i site srekni zadovolni ke sme.

Каков Марио еј... Значи не може човек што у сезона 5 пати ќе искочи 1 на 1 со голман, 5 пати ќе шутне млако во него да вреди 40М. Да му го ебам потенцијалот и блескавата иднина.

Slabo go pljukate na forumov

nemase sreka be, mu ja odbrani vi ebam cepidlatorite, 2- 0 vodime kur me boli koj dal golovi, baska do kraj 2 ke dae i site srekni zadovolni ke sme.

Разликата е што со јебени Киево ќе напраиме 20 шанси, ќе дадеме 4 гола лагано. Против Јуве/Рома/Наполи имаш 5-6 шанси, немаш фора да си играш курот. Башка, тоа со немањето среќа се приказни за мали деца.

Нека учи од Мауро финиш, он секогаш има среќа...

И на вака доминантна партија Марио е најслаб играч од кај нас..Брозович и Валеро во споредба со него се Чави и Иниеста..сите топки одат преку нив заедно со Кандрева..а Марио да го прашаш ни самиот не знае што игра..па и два зицери промаши...носи го ваму Пасторе

top igraat site, odlicno poluvreme, za ocekuvanje bese da gi dominirame, od edna strana zemaa zalet periodov, od druga kievo umrea so verona, dobro e sto gi otvorivme rano, ni odgovara koga protivnikot brka gol taka da u momentov situacijata e takva da u vtoro ke imaat prostor nasive da daaat uste po nekoj gol.
Treba teski debili da se ako dozvolat kievo da se vrati u igra, ete im sansa eden minoren pust stejtment da napraat so zavzemanjeto na prvata pozicija, iako bolje bi bilo naredno kolo toa da se desi. :popce:[DOUBLEPOST=1512312825][/DOUBLEPOST]
Разликата е што со јебени Киево ќе напраиме 20 шанси, ќе дадеме 4 гола лагано. Против Јуве/Рома/Наполи имаш 5-6 шанси, немаш фора да си играш курот. Башка, тоа со немањето среќа се приказни за мали деца.

nemase so torino :)
a i golovite ne se prazni, zatoa ima golmani, glej sto sve faka handanovic ebate, ok e, mu ja odbranil, bidna, ubava zamisla imase, u rascekor da go fati, so noga mu ja odbrani i to je to, baska sredina igra, ne mu e glavna zadaca da dava golovi, da imase finishing 20ka ke igrase napagac.

Какви акции правиме таму напред со комбинаци лелелелеле. Барса гомна да јаде.

Тоа што го направи Спалети со Кандрева е перверзија. Човекот сезонава игра се подобро и подобро. Последниве 4-5 утакмици поготово му се masterpiece.

Ranokia dominirase vo sesnaesetnikot vo prvite 30 minuti , imase 3 sansi i toa edna so makaza samo uste da ja pogodese topkata.

Pa igrata sega ja kreirat brozovic i mario a ne galjardini-vencino

Ranokia dominirase vo sesnaesetnikot vo prvite 30 minuti , imase 3 sansi i toa edna so makaza samo uste da ja pogodese topkata.

Pa igrata sega ja kreirat brozovic i mario a ne galjardini-vencino

За тоа си у право, Весино може да одмори некоја утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom