Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој онлајн порачано од спорт вижн? Гледам многу критики за онлајн продажба на фб...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Никаков проблем, имам преку страната нарачана 6-7 пара патики, за едни ми каснеја со доставата но ми дадоја попуст ради тоа.

Никаков проблем, имам преку страната нарачана 6-7 пара патики, за едни ми каснеја со доставата но ми дадоја попуст ради тоа.
хаха каков попуст кога робата ја носи Делко?

Да јас имав проблем со нив нарачувам 4 производа, стигаат 3, срека тој пред мене ги отвори и внатре 3 производа а цената што е ставена е да платам за 4, се јавувам таа ми кажува вие платете ги па ние после ке провериме каде е грешката, ке провериме камери итн, па и викам тоа ако биде што касни робава 10 дена, за да проверите ке биде уште 20 дена, и викам фала ама не ви ги зимам производите.

хаха каков попуст кога робата ја носи Делко?

Да јас имав проблем со нив нарачувам 4 производа, стигаат 3, срека тој пред мене ги отвори и внатре 3 производа а цената што е ставена е да платам за 4, се јавувам таа ми кажува вие платете ги па ние после ке провериме каде е грешката, ке провериме камери итн, па и викам тоа ако биде што касни робава 10 дена, за да проверите ке биде уште 20 дена, и викам фала ама не ви ги зимам производите.
Таков, израчунат на фактура.

Како што кажав, каснеа, им пишав, ги пуштија и си добив попуст.

Hummel Stadil High пред некој ден ги порачав од dsport. Топ се, од 5 на 2 иљади на попуст
79b80a732a31dab32544883c6844df60.jpg
5dafa43c4f05966f79d1d27ce316aebd.jpg

Озбилни овие Hummel некогаш вредиле 5000 ден? По 40-60 евра обично се.

Иначе Asics преку страната што нарачав за внук ми му стигнале. Пред некое време кога се видовме во Словенија ги носеше патиките и баш ги споредив со моите и не ми изгледаат на оригинал. Има шанси и овие да продаваат таква роба?

Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Озбилни овие Hummel некогаш вредиле 5000 ден? По 40-60 евра обично се.

Иначе Asics преку страната што нарачав за внук ми му стигнале. Пред некое време кога се видовме во Словенија ги носеше патиките и баш ги споредив со моите и не ми изгледаат на оригинал. Има шанси и овие да продаваат таква роба?

Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Абе никој не вредат толку ама толку ги продавале :D

И јас не разбирам што му е смешно. Патики ко патики,нормално изгледаат.
Види, ова не се "патики ко патики", ова се Дизел патики. Вождовачки клан, легенде деведесетих.....
А овој се смее зашо е ретардиран.

Види, ова не се "патики ко патики", ова се Дизел патики. Вождовачки клан, легенде деведесетих.....
А овој се смее зашо е ретардиран.
Под тоа „патики ко патики“ мислев дека изгледаат како најнормални патики,нема ништо смешно или чудно на нив.А,тој фатил да се смее.Ај,ние ќе се смееме на неговите. :):pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom