S
staycalm
Гостин
Брат да не си му на Лет3 па и ти ми се обраќаш у женски род?Пак она со правата. А мори убаво те немаше едно време, хормоналните порометување достигнаа високи симптоми?
Зошто да нема право човекот да се срами од тоа што оваа не знае кај тера со нејзината сексуалност, а богами и со нејзиното општо постоење?
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Всушност глупата си ти. Демек бараше такво нешто и не најде у речник?
И глуп ме викаш... 2 збора и ентер на гугл (define queer)... но глупиот сум јас. Еее такви сте вие, ќерко.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Тоа со правата не е пак, туку е истото, бидејќи уште нема еднакви права. Тргна новава власт позитивно, па видеќемо до кај ќе догура.
Знам дека ви е поубаво коа малцинствата си ќутиме и вие сте едини шо ви е дозволено да зборите на вакви теми, ама јебига тоа нема да се случи у блиска иднина.
Тоа дека оваа не знае кај тера со сексуалноста и со нејзиното општо постоење е твое мислење базирано на 0 факти. Ако беше така таа требаше да каже дека не знае што е и како е, а уствари таа убаво си дефинира што е, кога веќе мене ми збориш за гуглање требало ти да изгуглаш дефиниција за non binary пред да пишуваш овде.
У речник queer е пишано како левтерен како официјален превод а дополнително е изопачен, настран.