Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dali je neko uspio na smart tv iz titlovanih kanala kao naprimje kanali iz t2 ili exe net liste zalijepi nas prijevod

Envoyé de mon LG-D855 en utilisant Tapatalk

a moze li se u yourbacklinks ubaciti samo mac ako moze,kako bi izgledalo onda linija u your sites?

probao sam i tako,gotovo kod svakog servera koji skeniram mi dodje error 404,a ne not found ili found.Gdje grijesim
Nije to čarobni štapić, ako server blokira IP , možeš skenirati do sutra u prazno. Taj skener neuspori kad te baniraju ,nego piše 404 ili nešto drugo.
Treba imati znanje , da znaš šta radiš i šta tražiš , a ne skener. Mora se nešto i sam odradit i naučit pa i pogriješiti koji put. Šta da ti netko i panel pokloni ako neznas izvući šta valja iz njega.

Evo video na kojem se vidi jednostavno kako to radi http://iptvzezanje.blogspot.hr/p/123.html
ja imam combo od boze koji je to sve naslagao i obicno su do milion mogu podijeliti one od 00 pa do 99 sa brojevima a ostalo si sami slazite ali kasnije idem u setnju.
Po meni je najlaksi i najkompletniji salezli scaner. Sto se muciti oko ovoga. I sto kaze dux na salezli naprimjer odma vidis kad te server banuje. Dajte neko uputstvo kako se iptv panel scenira a liste svak zna i svudje ima tih scenera

Envoyé de mon LG-D855 en utilisant Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom