Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ау ау публикава го уби на излагање [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Публиката убива и сега на последното свирче и нема веќе оправдувања за Монтела доста му беше.

Калинич ни скрати 3 бода, Донарума ни донесе бод... Катастрофата продолжуе, Торино ништо не играше срамота што не тепавмо!

Бонавентура и Чаканоглу... незнаеш кој полошо ќе изигра, првион е влезен у филм Нејмар, за него топката си ја чува, се вртка ка прдеж у гачи.. а вторион мислиш од нива си го земал па едвај иде...

Наредна утакмица дерби... е таму коа ќе си го земат првиот бот утепаните е од таму више нема да го имамо Монтела...

Ниеден напаѓач нема реализација, 5-6 100% шанси денес и ниедна реализирана е огромна срамота.

Којзнае дали тренираат со топка играчиве.

Мртвилата продолжуваат.
Веќе стварно нема изговори за негово останување.
Еве им перфектна шанса на почеток на декември (неделава) да почнат со нов тренер. Од нула. Полека да се градат одново преку утакмицата со фенерџиите и наредните утакмици да качуваат на форма против некои полабави противници.

Јеби га, сезонава може нишо нема да напраат. Мора да се соочиме дека ЛШ нема да видиме, единствена мала шанса е преку ЛЕ тоа да се деси. Иако реално Милан со опраена екипа може таму комотно да се натпреварува, да бидеме искрени. Наполи ако завршат трети у нивната група, не верувам дека ќе се замараат пошо имаат шанса за титула сезонава. Единствено Атлетико Мадрид, Лацио, Aрсенал, Дортмунд (ако завршат трети) можат да му парираат на овој Милан, се разбира со нов тренер, и значително подобра форма, која не се сомневам дека ќе дојде ако иаме ново име на клупа.
Ова денес беше претеризам, сериозно. Катастрофа. На крај можеме да бидеме среќни со бодов, благодарение на Донарума.
Буквално не ми се глеаше еј, 100 пати помислив да си ја пуштам Барнли-Арсенал или Џенова - Рома.

Теренот денес беше буквално подобар од изданието на играчите.

Montella: "Kalinic just needs to score a goal and break that drought, but he feels the tension, especially when the chance is at his feet, and I feel a warm embrace from the crowd would help."

Време е да се сменит тренеров и да се внесит шанса барем во Лига Европа. Пошо уште то остана.

Имaве гoлемa трaнзицијa вo Милaн и вo ред е дa му се дaде пoвеке време нa Мoнтелa дa гo прoфункциoнирa тимoт.Нo и пoсле три месеци oчигледнo е декa немa нaпредoк.Вooпштo не се уигрaни и не се следaт нa терен игрaчите,денес мнoгу убaвo се виде тoa сo еднo 7-8 лoши и прoмaшени пaсoви.Кoј знaе штo рaбoтaт нa тренинг.
Oдгoвoрнoстa е нa Мoнтелa.
Гледaв кoи се слoбoдни тренери,избoрoт е следен:Билич,Мaзaри,Тунчел,Гвидoлин,Лoрен Блaнк,Кумaн,Дел Нери,Oддo бил слoбoден aмa пред 5денa пoтпишaл сo Удинезе и се рaзбирa Гaтузo.
Вo oвoј мoмент мислaм декa кoј и дa гo стaвaт немoже гo нaпрaви Милaн дa биде пoлoш oд oвa.

Не бе празен гол да е ќе го утне. Уште 25 милиони за него. За се добро што направија на крај со Калинич и Монтела тотално ја усраа

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Затоа младата звезда Андре Силва растури денеска :icon_lol:

Мислам дека најголема грешка уште од старт беше фактот што неаме некој стандарден прв тим, КОСТУР кој ќе игра стандардно.
Како течеше сезонава секој играч по 5 пати смени позиција ради некои ситни формациски експерименти. Чалханоглу ќе игра напред, па ќе игра поповлечено у формација, сусо ќе игра де крило, де втор шпиц, де со калинич ќе биде дуо, де со андре силва и тн и тн.
Кутроне ќе влезе, ќе игра со калинич, силва, као прав шпиц, со сусо, со овој со оној.
Борини ќе игра крило па лев крилен, па десно ќе го префрли... Абате ќе влета као стартер на некоја.
Родригез исто.
Па позади ќе излезе со трио Бонучи-Мусачо-Запата, па на почетокот не играше Ромањоли, сеа Мусачо не го глеаме, некојпат Родригез ќе го стаи у задна тројка... На средина ќе заигра со Монтоливо-Бонавентура-Кеси, Биља-Монтоливо-Кеси, Биља-Чалханоглу-Кеси и милион комбинаторики у кои што барем еден лик е нов... милион ротации и комбинации сезонава ... ЧУДО . Ќе го пушти као резерва Локатели, а они едвај 5 минути сезонава имаат одиграно заедно ко тројка, а резултат 0-0 или ќе губиме,публика нервозна, притисок голем, играат без концепт и нормално... нема никаква ефективност екипата.
Напред исто милијарда пати ги смени комбинациите..
Според мене, токму тука највеќе фејлна Монтела.

Затоа младата звезда Андре Силва растури денеска :icon_lol:
А и Белоти не растури... исто ка сезонава што растура... Замисли да ги акневмо 80 мил. на него и на иста позиција ка сеа да бевмо со форма каква што е Белоти... колку плачење тек тогаш ќе имаше [emoji23]

Ништо нема да биде и со Гатузо, оваа година отиде јабана.

Ќешки да грешам ама тоа е мое мислење. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom