- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 7.500
Da...Prifatliva cena za Fujitsu OsnovenModel ima vo Grcka i toa za BlackFriday....i za monteri so 15% rabat, so koj ti dobro stois....kako sto ti ni 30.000 ne si ja platil....40.000 cena za toj model e samo za laici[DOUBLEPOST=1511735413][/DOUBLEPOST]Ама јако си погоден ! Незнам зошто не признаеш дека со тој амбер 12 грееш 120 м2. или пак нешто поголемо. Те убива помислата дека луѓето најдоа начин да дојдат до призната и докажана марка клима уреди за прифатлива цена. Секој кој има можност да земе Fujitsu за прифатлива цена, нашироко ќе го заобиколи Gree. Оваа можност што луѓето ја открија те загрижува не можеш веќе да го браниш единственио адут кој го имаш кајGree-прифатлива цена. Сега очекувам омаловажување на Fujitsu ,плукање,навреди и сл.
Ti sto bi saskal prvo pokazi kaj tvojata Ameba/Avanta kolku reda izmenuvac ima od 50.0000Bi sakal i tuka malce da definiras koi se tie twinovi i stejdzovi bas me interesira koi se tie kompresori i vaka laicki na toj amber da mi napravis paralela megu 9-ka i 12-ka, posebno so akcent na toj amberot posto veke kako sto pisav i porano samo ti veruvas uste vo toa deka hansolot e so twin komprsor, ja sum siguren deka ne e, AC ROTTARY bese.