- Член од
- 13 август 2013
- Мислења
- 1.062
- Поени од реакции
- 2.071
super pokazi se dokraj sto si ne se krijPrijaveno za DUDUK....za DUDUK ti na BANovina ke ides
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
super pokazi se dokraj sto si ne se krijPrijaveno za DUDUK....za DUDUK ti na BANovina ke ides
I uste kolku hodnnici i spalni saka da zagree?37m2 ne moze da gi stopli so tolku faleniot gree lclh
Jork e firma i ne moze da lici, moze tvojot hansol da lici.Ako Jork e ist so Hansol do sekoe strafce
Bidejki si zapoznaen so gree dali imas dijagram ili tabela kako stoi hansolot 18 so mok pod 0 stepeni ako imas bas bi sakal da go sporedam do toshibata da znam na sto sumI uste kolku hodnnici i spalni saka da zagree?
Najlesno e preku nebulozi da napagas se drugo, ajde imaj malce usul i objani ubavo sto te prasuvam, OBJASNI NI NA SITE NAS STO VERUVAMEDa...Prifatliva cena za Fujitsu OsnovenModel ima vo Grcka i toa za BlackFriday....i za monteri so 15% rabat, so koj ti dobro stois....kako sto ti ni 30.000 ne si ja platil....40.000 cena za toj model e samo za laici[DOUBLEPOST=1511735413][/DOUBLEPOST]
Ti sto bi saskal prvo pokazi kaj tvojata Ameba/Avanta kolku reda izmenuvac ima od 50.0000
Vidi ubavo, razmisli i pocni konecno da odgovoras KAKO SO 9-ka AMBER TI GREES STAN OD 100 KVADRATA, OTKRIJ JA TAJNATA ZOSTO E TAA KLIMA TOLKU JAKA, ajde poveli !!Bi sakal i tuka malce da definiras koi se tie twinovi i stejdzovi bas me interesira koi se tie kompresori i vaka laicki na toj amber da mi napravis paralela megu 9-ka i 12-ka, posebno so akcent na toj amberot posto veke kako sto pisav i porano samo ti veruvas uste vo toa deka hansolot e so twin komprsor, ja sum siguren deka ne e, AC ROTTARY bese.
Sto ima Eurovent so Energy labelJork e firma i ne moze da lici, moze tvojot hansol da lici.
Jork si ima eurovent i si stavil nalepnica a tebe pak ke te prasam ubavo
ODGOVORI SO KOE PRAVO TVOETO GREE IMA NALEPNICA A NEMA EUROVENT.
Do utre ke imas celosna sporedba pomegu tvojata Toshiba i GREE Hansol, za site kapaciteti.Bidejki si zapoznaen so gree dali imas dijagram ili tabela kako stoi hansolot 18 so mok pod 0 stepeni ako imas bas bi sakal da go sporedam do toshibata da znam na sto sum
Do utre ke imas celosna sporedba pomegu tvojata Toshiba i GREE Hansol, za site kapaciteti.[/QUOTE/
Dali e ovoj dijagram postiran na soseden forum
Ko sto gledam na -15 kapacitet ie 40% od mokta t.e 5.8kw se dobiva 2.3kw a toshibata ima 2.38kw

Citaj dobro, sto e napisano. Posle komentiraj.E SO SEGA KE SI IGRAME PU PU NE VAZI, KOJ BUDALA TOA GO PISA SAMO NE MI E JASNO