Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 44.963
- Поени од реакции
- 83.291
дрога бандиПак некое пукање имало Скопје имало и повредени и жртви изгледа.
дрога бандиПак некое пукање имало Скопје имало и повредени и жртви изгледа.
Заев рече дека било добро за бизнисот.Не кажа дали за неговиот бизнис или општо во МК.Нема двојазичност, нема мигранти! Доста више!
Ова е малку тажно и морничаво од друга страна. Еден куп обични луѓе Грујо ќе ги испозаглави со кривични пријави, затвори, условни казни итн. само за да одбегне соочување со правдата или да купи време. Кај Боге е потажна ситуацијата зашто е помлад човек, архитект по професија и ќе имаше некаков нормален живот ако не овде, во странство. Ама откако ќе испозаглави по судови и затвори, ништо нема да остане од него.Му вели, тогаш напишав статус ќе висите заедно, ама сеа знаеш што мислам Бетмен, мислам дека ќе висиш одделно. Така те насанкаа друже што ќе лежиш 5 години за велепредавство и насилно рушење на државни органи.
Абе кога му го кажа ова мислам дека секое ебано влакно на кожата му се накостреши
А пред 20 секунди Бетмен го прашува што мислиш од кривичен аспект за 27 април.
Па после му додаде, знаеш зошто те ставија во Извршен? Оти утре ко ќе те апсат, да викаат дека вршат напад на партијата со апсење на раководството.
Абе ПЕ-ПЕЛ го стори пустиот.
Мислам дека од квалитетот на дискутантите не можеше и да се очекува нешто повеќе од обичен сеир. Бар јас лично не очекував нешто суштинско да излезе од оваа емисија кога прочитав кои се учесниците.Ова е малку тажно и морничаво од друга страна. Еден куп обични луѓе Грујо ќе ги испозаглави со кривични пријави, затвори, условни казни итн. само за да одбегне соочување со правдата или да купи време. Кај Боге е потажна ситуацијата зашто е помлад човек, архитект по професија и ќе имаше некаков нормален живот ако не овде, во странство. Ама откако ќе испозаглави по судови и затвори, ништо нема да остане од него.
Според мене оваа Топ Тема содржински беше слаба. Не успеаја да навлезат суштински во некоја тема и да ја исцрпат, само ефемерно се задржаа на три теми, за патувањето на тој Донев, малку за настаните на 27-ми април и непотизмот за вработувањата на тие од Шарена револуција. Емисијава повеќе ја задоволи потребата за фаќање сеир кај народов, што и од коментарите на темава се познава, а ништо информативно не беше кажано.
Богоевски го обвини Апасиев дека не пушел како него, и затоа не влегол во влада.Лелееее Бетмен каква брука е, се заколна у мајка дека не кажал хахахахахахахахахахах
Се понадевав во еден момент кога дискутираа за 27-ми април дека водителката ќе го испровоцира Апасиев да даде политичко и правно објаснување за настанот, чисто да му стави до знаење на Боге дека до врат е во кал закопан, ама Апасиев го кажа тоа што го кажа, Боге се развика, водителката не реагираше и така заврши таа дискусија.Мислам дека од квалитетот на дискутантите не можеше и да се очекува нешто повеќе од обичен сеир. Бар јас лично не очекував нешто суштинско да излезе од оваа емисија кога прочитав кои се учесниците.
Покрај нив вината паѓа и на водителката. Немаше никаква контрола на тоа што е тема на разговор, остава Бетмен пет минути да блебечи неповрзани работи по пет минути да оди оф топик. Ниту ги прекинуваше со подпрашања да ја отвори повеќе темата на разговор.
Треба посериозни лица од двете страни за да има нешто суштинско, оти овие двајцава повеќе се кучиња за лаење а не креатори на политиките на двете партии, ниту пак ги разбираат целосно политиките што ги бранат, туку си се водат по обичен шаблон на фрази и теми што треба да ги наметнуваат.
Убаво кажа Апасиев, не може да даде правно мислење зошто не е кривичар. Тоа што е правник, не го прави кривичар, само што за бетмен4о тоа е едно исто.Се понадевав во еден момент кога дискутираа за 27-ми април дека водителката ќе го испровоцира Апасиев да даде политичко и правно објаснување за настанот, чисто да му стави до знаење на Боге дека до врат е во кал закопан, ама Апасиев го кажа тоа што го кажа, Боге се развика, водителката не реагираше и така заврши таа дискусија.
Realno u pravo e. Primer ja ko pravnik tuka mozham da komentiram za toa ama javno ne bi se drznal ako ne mi e struchno.Убаво кажа Апасиев, не може да даде правно мислење зошто не е кривичар. Тоа што е правник, не го прави кривичар, само што за бетмен4о тоа е едно исто.