- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.118
- Поени од реакции
- 333
Користам Аваст ама сега прочитав дека излегла бесплатна верзија од Касперски. Кој е подобар? Аваст или Касперски?
Kaspersky, разбира се...Користам Аваст ама сега прочитав дека излегла бесплатна верзија од Касперски. Кој е подобар? Аваст или Касперски?
Пробај го, и двата се добри, само касперскито ќе ти ја оптерети машината за разлика од авастот кој не се осеќа дека го имаш.Користам Аваст ама сега прочитав дека излегла бесплатна верзија од Касперски. Кој е подобар? Аваст или Касперски?
Ако се и двата добри нема потреба ко така да го оптеретувам со Касперски. Нека си тера Аваст.Пробај го, и двата се добри, само касперскито ќе ти ја оптерети машината за разлика од авастот кој не се осеќа дека го имаш.
Подобар е затоа што шпијунираат на велико? [DOUBLEPOST=1511103307][/DOUBLEPOST]Kaspersky, разбира се...
Nod32 e супер антивирус, многу долго време го користев, сега сум на Avast најмногу поради опцијата за безбедно зачувување на пасворди.NOD32 Antivirus
5-6 години совршено работи,не ми треба а и не верувам дека ќе најдам подобар од овој.
Ако гледаме на тој начин, тогаш не треба да користиме интернет воопшто.Подобар е затоа што шпијунираат на велико?
Порано го користев, ептен добар. Оригинал лиценца?NOD32 Antivirus
5-6 години совршено работи,не ми треба а и не верувам дека ќе најдам подобар од овој.
Веќе има актуелна афера со Касперски, шпијунирале за руската влада, на тоа мислев.Ако гледаме на тој начин, тогаш не треба да користиме интернет воопшто.
Kaspersky Free е далеку подобар од Avast Free засега. Нема поп-уп реклами да те нервираат, супер преформанси, но со Kaspersky Free добиваш само антивирус и ништо повеќе, никакви додатни функции. Но, затоа го добиваш еден од најдобрите антивируси. Касперски + малце памет, само тоа.
Иначе да ве прашам нешто, гледам многу од вас користите премиум антивируси. Дали ги симнувате од Пајрет Беј , или ги купувате? Ако ги купувате, од каде и колку $$$ ?
Порано го користев, ептен добар. Оригинал лиценца?
Колку е тоа ефтина пара?Имаш оригинал лиценци на ибеј, за евтина пара ќе имаш чист антивирус, без кракови и слични срања.
Зависи, има многу препродавачи и различни цени, се движат од 5 долари па нагоре.Колку е тоа ефтина пара?
Другарче, скоро СИТЕ антивируси (ESET, Kaspersky, Avast, BitDefender, AVG) ми се пробани (користени, тестирани) и само едно ќе ти кажам: најдобрата опција е KASPERSKY INTERNET SECURITY 2017 + KASPERSKY PASSWORD MANAGER 8.0. Легална верзија за првиот ја купив за околу 1.300 ден. од ТНТ ИТ Маркет, а за вториот ја купив за околу 1.000 ден. од Kaspersky Global страната.Подобар е затоа што шпијунираат на велико? [DOUBLEPOST=1511103307][/DOUBLEPOST]
Nod32 e супер антивирус, многу долго време го користев, сега сум на Avast најмногу поради опцијата за безбедно зачувување на пасворди.