- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.441
Ѓоле је мало нервозан...
Абе копук ниеден добро те воспитувале родителите и тие во штабот пред женски лица да користиш такви зборовиНе се срами од малото куре, природа е тоа.
Ако ги слушав во штабот ќе беше многу полошо за тебе. Сепак сум ненасилен.Абе копук ниеден добро те воспитувале родителите и тие во штабот пред женски лица да користиш такви зборови
Nemoj da go baniras ke te atentatiraЗа дефокусирање зборува човекот кој збори за минималец во тема за споменици. Глуп.
... па со тоа ќе направам услуга на владата, еден помалку што е на минималец.Nemoj da go baniras ke te atentatira![]()
Kako vo sobranie ne se najde na 27 mi... па со тоа ќе направам услуга на владата, еден помалку што е на минималец.
Ти ги кажуваш овие работи. Дали рамен или прогресивен...Kako vo sobranie ne se najde na 27 mi
Vlado Cernozemski nemase ramen da ti bide![]()
Spomenik kako na Kjoseto ke ti napravijaТи ги кажуваш овие работи. Дали рамен или прогресивен...
Велам, сам си конструираш. А зошто не како Воинот на коњ? Ак е бал нек е маскенбал.Spomenik kako na Kjoseto ke ti napravija
Gjorgji Kjoseto vtori Aminta![]()
Mnogu povekje kleti kumunjari treba da atentatiras za voin na konj da te stavat portred od 50.000 eur u Vmro stab da ti visiВелам, сам си конструираш. А зошто не како Воинот на коњ? Ак е бал нек е маскенбал.
Портрет веќе имам. Пардон.. портред.Mnogu povekje kleti kumunjari treba da atentatiras za voin na konj da te stavat portred od 50.000 eur u Vmro stab da ti visi
Ne znam kako prav patriot sto ne bese vo sobranieПортрет веќе имам. Пардон.. портред.