Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.409
- Поени од реакции
- 7.865
Пре би рекол Грчев, Геро и Тричко, триф в`едно. Може и нијанса Милчин, като екстра сметана.Влахов е од тип микс на Паско Кузман и Миленко демагог.
Пре би рекол Грчев, Геро и Тричко, триф в`едно. Може и нијанса Милчин, като екстра сметана.Влахов е од тип микс на Паско Кузман и Миленко демагог.
Не бе овие новите. Сакаја да бидат власт, ете ги донесоја на власт. И сега тешко било, заебано било, не се правело кариера бла бла бла. Оти не знаеја тие за тоа, им немаа кажно кога ги спремаја за власт ?Кој? Тодоров ли?
Можи дека се декларира како Македонец од Бугарија а не како Македонски Бугарин како што е по ново и најверојатно тоа им боде очи пошто им го нарушува идиличниот односот со нашиот источен сосед со кој патем речено да сме биле едно те исто. Памтиш како се наљутија кога на посетата на Борисов и Каракачанов им го пуштија на МТВ филмот Трето Полувреме.Со шо ве изиритира толку?
Можи дека се декларира како Македонец од Бугарија а не како Македонски Бугарин како што е по ново и најверојатно тоа им боде очи пошто им го нарушува идиличниот односот со нашиот источен сосед со кој патем речено да сме биле едно те исто. Памтиш како се наљутија кога на посетата на Борисов и Каракачанов им го пуштија на МТВ филмот Трето Полувреме.
Провокација било, ќе ни се наљутат. Ноќи не преспаа во очекување дали Борисов нешто ке ни преречи , скраја да е осуди.
Тој е влав од Бугарија - профитер.Не бе овие новите. Сакаја да бидат власт, ете ги донесоја на власт. И сега тешко било, заебано било, не се правело кариера бла бла бла. Оти не знаеја тие за тоа, им немаа кажно кога ги спремаја за власт ?
Со тоа се тешиш, со тоа ги оправдуваш ? На толку спадна па ми враќаш со реплика на ниво на еден од оние кои ти го лајкнале постот.
Ќути арно шо не реплицира со она стандардната што ја повторуваат како папагали цело време.
Како беше некако да ги вратиме ВМРО ако не пак или така нешто.[DOUBLEPOST=1511140395][/DOUBLEPOST]
Можи дека се декларира како Македонец од Бугарија а не како Македонски Бугарин како што е по ново и најверојатно тоа им боде очи пошто им го нарушува идиличниот односот со нашиот источен сосед со кој патем речено да сме биле едно те исто. Памтиш како се наљутија кога на посетата на Борисов и Каракачанов им го пуштија на МТВ филмот Трето Полувреме.
Провокација било, ќе ни се наљутат. Ноќи не преспаа во очекување дали Борисов нешто ке ни преречи , скраја да е осуди.
А што имаш ти против Власите на пример?Тој е влав од Бугарија - профитер.
Добро де не плачи, само ти си прав Бугарин , сите други се кобајаги Бугари на нечиј платен список.Да си пуштите и вие едно нокте на малото прсте за жутото од уво да си го тргате, ебаве беља)) Тролот бугарски земаа да го бранат бе Па од естетска гледна точка срамота е да се поистоветуваш со таква сподоба.
Се декларира он како жиро сметка на платен список кај Грујо. Македонски бугарин или македонец од Бугарија ))) вие стварно сте нетачни.
Епа самото тоа што се декларираат како посебен етникум а мене ме декларира како антички ме нервира. И да сите ги мразам од 90 навака истото оро се игра со различни ороводци.А што имаш ти против Власите на пример?
За колку е профитер незнам, немам увид во имотниот лист но и тоа ако е некој репер тогаш сите политичари ни се профитери. И што сите ги мразиш ?[DOUBLEPOST=1511166109][/DOUBLEPOST]
Добро де не плачи, само ти си прав Бугарин , сите други се кобајаги Бугари на нечиј платен список.
А ако судиме по естетска гледна точка што баш за овој се фати. Тука имаш барем голем избор.
Да си бидам искрен ама многу многу за црквата и не се засекирав исто како што ми е потполно сеедно дали е признаена или не. Тоа верниците нека му ја мислат.[DOUBLEPOST=1511167190][/DOUBLEPOST]Ноу комент после попчињата, тие кој знај со шо греој се уценети.
Кој Власите? Па и се посебен народ.Епа самото тоа што се декларираат како посебен етникум а мене ме декларира како антички ме нервира. И да сите ги мразам од 90 навака истото оро се игра со различни ороводци.
Шптим, ти налого да не го потпиша за трансакцијата?Да си пуштите и вие едно нокте на малото прсте за жутото од уво да си го тргате, ебаве беља)) Тролот бугарски земаа да го бранат бе Па од естетска гледна точка срамота е да се поистоветуваш со таква сподоба.
Се декларира он како жиро сметка на платен список кај Грујо. Македонски бугарин или македонец од Бугарија ))) вие стварно сте нетачни.
.Да си бидам искрен ама многу многу за црквата и не се засекирав исто како што ми е потполно сеедно дали е признаена или не. Тоа верниците нека му ја мислат.
За црквата Клин , за црквата и попојте беше муабетот..
Многу распишан, а велиш ненасекиран си. Чудна работа. Ти провокатор да не си?
А бе циркузи.Каде се видело македонец во Бугарија?И нокте пуштаат за жолтото од носето а не од увото ебте беља.[DOUBLEPOST=1511169827][/DOUBLEPOST]Да си пуштите и вие едно нокте на малото прсте за жутото од уво да си го тргате, ебаве беља)) Тролот бугарски земаа да го бранат бе Па од естетска гледна точка срамота е да се поистоветуваш со таква сподоба.
Све се власи,торбеши,вонземљани само овие мочковци кои кур ги заболе за име,јазик,историја се прави македонци.Се друго се профитери.А што имаш ти против Власите на пример?
За колку е профитер незнам, немам увид во имотниот лист но и тоа ако е некој репер тогаш сите политичари ни се профитери. И што сите ги мразиш ?[DOUBLEPOST=1511166109][/DOUBLEPOST]
Добро де не плачи, само ти си прав Бугарин , сите други се кобајаги Бугари на нечиј платен список.
А ако судиме по естетска гледна точка што баш за овој се фати. Тука имаш барем голем избор.
Шптим, не се пиши јавно ова дури се глеаш во огледало, не е граѓански.[DOUBLEPOST=1511172035][/DOUBLEPOST]Абе екстра сте си со Влахов Мицов Tailor made е за вас Сакам да направи политичка партија и да го изгласате да биде новиот премиер. И стајлингот да му го следите сите иако за повеќето од вас сумњам дека сте веќе такви со ноктињата на малите прстиња да си брцате во темните дупки на вашите тела, со тенки ланчиња извадени надвор од кошула : ))) Ај бателете ме, идете на браникот на државата, врвка била работава.
Да де, за попојте, го продаде кучата.За црквата Клин , за црквата и попојте беше муабетот.
Јас провокатор? Од каде таква идеја. Сега уште да ми накалемиш дека сум на платен список како што ред и таман ке биди.
И кога сме кај платни списоци, ти не беше на платен список на Левица