Не знам за тоа
Четвртиот пасус, вели има незаконски добиени документи, а законот им е над се, накратко.
Значи имаат изговор за 2 работи, да одбиваат при најмал сомнеж и дека ќе спроведат истраги
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам за тоа
http://mbp.com.mk/?p=6040Pa ajde pustete link da vidime site
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Мене ми е од одамна кажано и сигурирано кој ке зема државјанство а кој не.и мене не ми одговараат информациите кои идат до мене ама тоа е то.неможиме тука ништо друго да правиме ипак бракјава имаат други закони за кои сега строго се држат.А јас на ламарини тропав[DOUBLEPOST=1511123151][/DOUBLEPOST]Досаден сум Ама.... ДОГОВОРОТ Е ТОА[DOUBLEPOST=1511123225][/DOUBLEPOST]Ме израдва брате упм
Абе мене никако немие до радост ама тоа е вистинската ситуација .како мене така и на90% од апликантите не ни одговара ама тоа е то.А јас на ламарини тропав[DOUBLEPOST=1511123151][/DOUBLEPOST]Досаден сум Ама.... ДОГОВОРОТ Е ТОА[DOUBLEPOST=1511123225][/DOUBLEPOST]Ме израдва брате упм
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Znaci 10 clena e sovetot normalno so pretstavnici od vlasta,samo 2 od MP znaci ocigledno nema volja vo partiite na vlast na celo so Bojko da ni davet,ne e nikakov problem zakonot,koga nesakaat toa ti e.Не знам за тоа[DOUBLEPOST=1511124049][/DOUBLEPOST]
Неможам сега да го барам, ак го најдам ќе го постирам, иначе ова е од 2015 година, затоа напишав беше, па не беше, а од април годинава е секојдневие. Иначе на повеќе пати имаат изјавувано дека ДАБЧ си игра курташак со удостоверенијата.
Издаваат удостоверенија противзаконски т.е. не го почитуваат тоа што го бара законот, не наведуваат врз основа на кои документи е утврдено потеклото, нема документи за в'сшодјашт според законите, погрешно го толкуваат законот итн.Четвртиот пасус, вели има незаконски добиени документи, а законот им е над се, накратко.
Значи имаат изговор за 2 работи, да одбиваат при најмал сомнеж и дека ќе спроведат истраги
ЧеститкиЕпа нека ми е со среќа. После 2 години конечно...
Читал нечитал исто е за нас .ти си со стари документи и ке земешPa dajte link da procitame se komplet ?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ако не наведуваат значи, по соте основи[DOUBLEPOST=1511124662][/DOUBLEPOST]Издаваат удостоверенија противзаконски т.е. не го почитуваат тоа што го бара законот, не наведуваат врз основа на кои документи е утврдено потеклото, нема документи за в'сшодјашт според законите, погрешно го толкуваат законот итн.
Е сега пофали се од кога што какоЕпа нека ми е со среќа. После 2 години конечно...
Не врват ни со прв братучед камоли со вторZdravo imam edno prasanje dali za podnesuvanje na dopolnitelni dokumenti ze zakazuva elektronski vo Pravosudieto ?.I uste edno prasanje dali minuva vtor bratucet .
Imame vo familija na bratmi sin zema so prv bratuced pred edna godina .Не врват ни со прв братучед камоли со втор