Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
И што е контроверзно овде?

Искрено не знам, чисто претпоставувам. Тоа треба да објасни тој шо цензурирал.

Edit:

Еве Лирим е дежурен, па ти напишал нешто...

Последно уредено:
Што е цензурирано бе, некој апаш му дале 4.5 милиони за серија мислип GOT ја снимал, требало уште лани да биде готова уште пред да дојдат овие на власт и сега се правда го цензурирал некој. Од тие такви „патриотски“ проекти како серијава, споменици и музеи кои беа преплатени и десеткратно од нормалната сума се доведовме во ситуацијава во која што сме.

Успеваат племињата со нивниот план во Македонија и нели,како шо е редно,мора прославување,а ти редно како гостин подарок мора на домаќинот да му однесеш ....

23622319_1537532126326477_3278328474577293023_n.jpg

Што е цензурирано бе, некој апаш му дале 4.5 милиони за серија мислип GOT ја снимал, требало уште лани да биде готова уште пред да дојдат овие на власт и сега се правда го цензурирал некој. Од тие такви „патриотски“ проекти како серијава, споменици и музеи кои беа преплатени и десеткратно од нормалната сума се доведовме во ситуацијава во која што сме.
Патни трошкови се сеа модерни.

[DOUBLEPOST=1511095817][/DOUBLEPOST]
Ох, блажен во своето незнаење.
Така требе да те третираме, коа се праиш на удрен?
Миленко го имам видено 1 минута на бензинска во Унгарија , на телевизија гледам само фудбал и кошарка, нема шанси да сум трошел време да го гледам на телевизија! Јанко се на се 10-15 мин ако го имам видено како се лигави! А за Миленко сум ги слушал муабетите уште кога стана прецедател на ФК Скопје( не сум сигурен за името).
Така да дебело си јалнаш!

Миленко го имам видено 1 минута на бензинска во Унгарија , на телевизија гледам само фудбал и кошарка, нема шанси да сум трошел време да го гледам на телевизија! Јанко се на се 10-15 мин ако го имам видено како се лигави! А за Миленко сум ги слушал муабетите уште кога стана прецедател на ФК Скопје( не сум сигурен за името).
Така да дебело си јалнаш!
И Јанко и Миленко си одработуваат, секој за своето.

Честито,падна уште еден диктатор.После Грујо,замина и Мугабе,следен е Ким, а во скоро време и Путин.Време на промени,доаѓа живот во целиот Свет.Нека се множат Зајковци.

„После фантастичниот успех на трејлерот на серијата и огромен број на позитивните критики од сите сегменти на македонското општество и од сите страни на политичкиот спектар, дојде време за нова фаза во која се претставува една од сцените на серијата, и тоа оние забранетите. За сите вас драги гледачи, следат и нови сцени, со кои ќе ве воведеме во серијата Македонија“, пишува во соопштението на продукцијата.
:pos:
https://youtu.be/-s8YFZUeUdA?t=4
И не знам што е филмот тоа што тој вика „I'm here to protect Michele from you, Nick“ (или јас барем така слушам), а е преведено „Јас сум овде да ја заштитам Македонија од тебе, Ник“. Попатриотски да биде? :unsure:

„После фантастичниот успех на трејлерот на серијата и огромен број на позитивните критики од сите сегменти на македонското општество и од сите страни на политичкиот спектар, дојде време за нова фаза во која се претставува една од сцените на серијата, и тоа оние забранетите. За сите вас драги гледачи, следат и нови сцени, со кои ќе ве воведеме во серијата Македонија“, пишува во соопштението на продукцијата.
:pos:
https://youtu.be/-s8YFZUeUdA?t=4
И не знам што е филмот тоа што тој вика „I'm here to protect Michele from you, Nick“ (или јас барем така слушам), а е преведено „Јас сум овде да ја заштитам Македонија од тебе, Ник“. Попатриотски да биде? :unsure:
Забранета наводно, затоа што алудира на некој кој дошол да ја спаси Македонија од Ник (Никола)
Ова со емитувањето на забранетата сцена, можда е заебанција.

Ете сега прочитав дека затварале угостителски објекти и во Тетово и Гостивар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom