Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Страшен играч е Мората, ме чуди како не можеше да му фати место на Бензема во Реал.

Де Брујн е најдобар играч во светов моментално

Истото што го викам и сега, нормално дека ќе урлам ако примиме од офсајд. Нека стаат камери никој нема да урла ни за ни против. Иначе Јунајтед и да прими чист гол ја ќе викам дека е офсајд и обратно то е јасно :D незнам шо се чудите
Мислев на јбг моментот кој го потенцираше, демек да не се бунат фановите на Тотенхем што сте дале гол од офсајд зш некад ви поништиле регуларен.

Не е нормално каков шут има со послабата нога. Засега, убедливо најдобар играч во лигата.

Мислев на јбг моментот кој го потенцираше, демек да не се бунат фановите на Тотенхем што сте дале гол од офсајд зш некад ви поништиле регуларен.
Па јбг е не зависи ни од мене ни од нив, не во смисла да не се лутат него мора и ние да ќариме некогаш

Па јбг е не зависи ни од мене ни од нив, не во смисла да не се лутат него мора и ние да ќариме некогаш
Епа тоа де, ама имај си го тој критериум и за други екипи ако очекуваш аргументот да ти пројде за Арсенал ;)

Епа тоа де, ама имај си го тој критериум и за други екипи ако очекуваш аргументот да ти пројде за Арсенал ;)
Како што реков под други спаѓаат сите ама не и Јунајтед

Челзи скокна на втора позиција. Не е лошо, за тим во криза :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom