Stolee
INFINITY TEAM SatelItIN
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 319
Во Струмица на плоштадот гоце делчевa vo mk kade ima
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Во Струмица на плоштадот гоце делчевa vo mk kade ima
http://bkks.org/дечки од кај се вади документ за бугарско здружение?и дали тоа влијае на документите ако си на дополнителна за потекло заедно со потекло да се достави и тој документ?
Mnogo golemi shansi ako ti e pradedo pocnuvaj procedura odma i ubavo se povrzi so pra dedo ti preku izvodi za rodeniPozdrav svima imam jedno pitanje pradedo mi je bio bugarski vojnik i odlikovan je od bugarskog cara posedujem original taj dokument, sad me zanima kolike su sanse da se dobije bugarski pasos sa tim dokumentom.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Sve sam to vec izvadio i predao u DABČ. Videcemo koliko cu cekatiMnogo golemi shansi ako ti e pradedo pocnuvaj procedura odma i ubavo se povrzi so pra dedo ti preku izvodi za rodeni
Кај секој е различно.Она што кај повеќето е исто дека за одговор од Министерството дали ти е одобрена молбата или си вратена на дополнителна се чека во просек 14,5/15 месеци од денот на интервјуто во Софија.Дечки ме интересира колку време се чека на финален експертен преглед. Знам дека порано за од прилика 3 месеци се знаеше на што си.
Штом ти рекол извади си!Имаше тука на форумов два-тројца пред недела-две што напоменаа дека работите се предвижуваат кон подобро.Пред некој ден посредникот што ми вадеше пасош ми се јави и ми вика: извади што побрзо можеш документ од бугарскиот клуб во струмица. Има некок најави нешто?
2013 сум со братучед и сеуште на проверка од вицепрезидент.
Ќе те прекрати јотова со братучед, Потврда ти треба од директен предок роден во целосно мнозинство бугарско село да си ги зголемиш шансите какви и да се,Пред некој ден посредникот што ми вадеше пасош ми се јави и ми вика: извади што побрзо можеш документ од бугарскиот клуб во струмица. Има некок најави нешто?
2013 сум со братучед и сеуште на проверка од вицепрезидент.
5-6 месеци максимумДечки ме интересира колку време се чека на финален експертен преглед. Знам дека порано за од прилика 3 месеци се знаеше на што си.
обично 12 месеци.[DOUBLEPOST=1510515386][/DOUBLEPOST]I kaj mene e toj status tocno 5 meseci.
mene intervjuto mi bese na 7mi noemvri i pred 3 dena mi se smeni vo Finalna. Ocekuvaj denovive.Intervju noemvri 2016 vo sofia, dali seuste ste na zadolzitelna ?
Abe zasto GI lazete lugeto za potvrdi so mnozinsko naselenie, Jas imav potvrda kade 100% naselenieto e popisano Bugarsko I toa Ohridsko Selo I pak Molbata Ne e uvazena, potvrdute spored mene nemaat nikakvo znacenje, neka se Javi Nekoj I neka prilozi dokaz, Deka samo so potvrda zel graganstvo, se somnevam Deka IMA takviЌе те прекрати јотова со братучед, Потврда ти треба од директен предок роден во целосно мнозинство бугарско село да си ги зголемиш шансите какви и да се,
5-6 месеци максимум
U ohridsko pola sela se so turci mesaniAbe zasto GI lazete lugeto za potvrdi so mnozinsko naselenie, Jas imav potvrda kade 100% naselenieto e popisano Bugarsko I toa Ohridsko Selo I pak Molbata Ne e uvazena, potvrdute spored mene nemaat nikakvo znacenje, neka se Javi Nekoj I neka prilozi dokaz, Deka samo so potvrda zel graganstvo, se somnevam Deka IMA takvi
Sent from my Xtouch using Tapatalk
Ne rekov site rekov pola inaku se salam znam pozzDebrca (Belcishta lesani zlesti velmej) da ti skeniram I da ti pustam sega da vidis
Sent from my Xtouch using Tapatalk