Јас ко имав вработени ги плаќав многу повеќе од тоа, така да сам си заклучуваш и ме наведуваш, но ти простувам, затоа што и немаш други аргументи.
Туку немаш добар збор за новава влада која се грижи за зголемување на платите на повеќе од 18.000 денари во странските инвестиции, кои работат за 12.000 ?[/Q UOTE]
Еве јас ќе ти дадам збор за новата влада,затоа што сум добро запознат со платите,еве вака 12,000 ден земаат сите што се вработени во првите 3 месеци, оние кои се подолго земаат од 15-16,000 ден,оние кои седат преку времено 17-18,000 ден,а оние кои работаат и недела и преку времено земаат и до 24,000 ден.од се оваа што ти наведов имам другари кои моментално ги земаат овие суми освен 12,000 затоа што ги имаат поминато сите, тие 3 месеци. А Заев знае дека ако не им дава субвенции на странците они ќе си заминат,а тие уствари и ги даваат тие суми, само што треба да помине време за да дојдеш до таа сума. Друг збор за новата влада е што се живо поскапува,најново дизелот, тие со праски и лубеници останаа со празни раце без пласман им дадоа само субвенции што им следуваа секоја година,ја распродадоја државава што со мењавање на име што со мењавање на историја, сега на учебници за брзо, кукаја за тендерите на ВМРО, сега Анѓушев сите ги зема,плачеа за задолжувања,а сега за пола година се задолжија 400 милиони евра,за 1 год 800 м, а за 11 години колку што владееше грујо скоро 9 милијарди ако продолжат со ова темпо,ги ослободи сите криминалци. И што е најважно сите зборат за криминалот за Грујо,а за Заев никој ништо не збори, а има видео каде зема мито.и плус еднаш осуден,но Бране го пушти.И се ова погоре наведеново за неполна година што ли не чека во следниве 3 години.