Тоа со јадењето беше само пример кажав и погоре

. Значи првите 2 медеца де јавуваше кога и да можеше и беше слободна, обрнуваше повеќе внимание и потоа почна тоа да се намалува и тогаш почнаа кавги реално за кој и јас бев крив ама и таа барњм некогаш ете да речиме. Таа љубов како што ја опишуваш ти ако ја осетив беше во првите 2 недели. Едностсвно мислам дека премногу направив во многу мал период и и се смачив. Ја немам побарано 2 недели. Опишав се во др постови. Во овај месец каде што сме раскинати само јас ја барав прпбвав молев итн таја ниеднаш..... Последен пат кога се чув рече дека се гледа со друг само после 2 недели по расккнвање освен ако не ме откачувс намерно што е можно... Не мие јасно како одма после раскинвање по 5 дена наеднаш се понаша како да сум душман, како да и мислам се лошо итн итн... Значи како ништо да сме немале и не биле... Знам дека сум крив зс некои кавги и прересгирвав некогсш ама и таа знаеше исто да испровоцора и претера.
Значи реално црла врска никогаш не посвети внимание колку јас..Ма да имавме планови за иднина и таја имаше, не бевме долго заедно 4 месеци, и знам дека е смешно да кревам фама толку за 4 месеци ама ептен се заљубив...Ете пред неа имав врска 3 год ама не реагирав вака кога раскинав.... На лоши денови се трудев шо не праев итн ама на крај последните 2-3 недели и мене ми подпукнаја некој раб.... Нр знсм поќе шо да мкслам5. Никогаш се немавме скарано да речиш ден два да не се бараме....
Последните дена се осеќаше дека скроз не штима и пробвсв да комуницирам цел месец да средам добивав само - ништо не е тебе во глата тие и да се караме само, последните 3 дена ми се чини намерно се бараше рачка и притискаше за да се карам...Почна последната недела ми се чини и да не и е гајле кај сум, кај сум бил кај сум одел не ни прашуваше а намерно ја пецкав да видам што ќе кажи дали ќе праша со кој, дури пази ми рече слободно оди со другарти и со тие чупињата во др град во дискотека шо има везе...а порано не реагираше така.. Чудно ми падна дека последните недела дена телефонот го чуваше цело време во неа в чанта при рака ама немаше ништо ништо сумливо да речиш освен што почна на секое да кисни на фб а претхнодн оне праеше така па дури и кога беше на работа...Значи јас почнав да се расправам и карам она салам кгоа осеќав дека е подзаладена работата а требал ода олабам и да се тргнам на страна..
А ден пред раскинвање зборавме и рече нема врска ме сака неќи да раскини и така првите 3-4 дена по раскинот - ми треба време, те сакам ама неможам да сум со тебе мн се караме итн..., те сакам ама мораш да се смениш мн си љубоморен итн итн за наеднаш др ден не те сакам подолго време оладена сум шо знам наеднаш сите чуства прекинале итн ....па после дека веројатно и било навика се зато така и прекинале чуствата, па немала др во животот, па после јас сум бил крив, па не дват сме биле криви...Па не сме одговарале шо не..
Во последно шо и да зборнев и напраев ја нервираше, фаци праеше еднаш ми рече демек неможам да те гледам после кавга, ова 1 недела пред раскин ама демек нервозна била се извини.. Види ги сите постови се е горе долу опфатено....
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk