- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.963
- Поени од реакции
- 25.534
Не туку ми фаќај кривини, доаѓај оваму!Многу сте изнапишале тука, ме мрзи да читам. Што решивте, треба ли шиптaрка да се жени или јапанка. За пријател прашувам.
Не туку ми фаќај кривини, доаѓај оваму!Многу сте изнапишале тука, ме мрзи да читам. Што решивте, треба ли шиптaрка да се жени или јапанка. За пријател прашувам.
Ако не иде планината кај Мухамед, Мухамед ќе иде кај планината. Само се силиш нешто. Парталите и авионот кај него!Не туку ми фаќај кривини, доаѓај оваму!
Не сум јас таа што се сили, приметувам дека секогаш кога пробувам да му се доближам на емотивно поле, се дистанцира. Како да се плаши од нешто, дали обврска, дали да не биде емотивно повреден, или пак е женет со шиптарка, живее во Пољанце и има 10 деца.Ако не иде планината кај Мухамед, Мухамед ќе иде кај планината. Само се силиш нешто. Парталите и авионот кај него!
јапанкаМногу сте изнапишале тука, ме мрзи да читам. Што решивте, треба ли шиптaрка да се жени или јапанка. За пријател прашувам.
Од сигурни извори, ја има резервирано невиноста за тебе. Само срамежлив е и ради тоа вака одоколу ти се става. Биди поупорна, кај него, „no means yes".Не сум јас таа што се сили, приметувам дека секогаш кога пробувам да му се доближам на емотивно поле, се дистанцира. Како да се плаши од нешто, дали обврска, дали да не биде емотивно повреден, или пак е женет со шиптарка, живее во Пољанце и има 10 деца.
Од подалекујапанка
Колкава е веројатноста од татко афро американец и мајка белкиња да испадне детето бело?
Јас колку што знам има некој мал процент?
Некој постручен за оваа тематика?
@Daedalus ти чинам спомна дека ова е твоја струка.
Japanka ama blondie (prirodna) ...Jas se utepav od baranje!Многу сте изнапишале тука, ме мрзи да читам. Што решивте, треба ли шиптaрка да се жени или јапанка. За пријател прашувам.
Да, она што го кажав, втората генерација веќе ептен тешко се познава дека се мешани.Не беше таткото на Гигс црнец?
Edit: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Danny_Wilson_(rugby_league) - дедо му на Рајан е од Сиера Леоне.
Не ми се оди во дискусијата од пеколот што ја истераат ценетите хипстер дарвинисти над мене, ама нели беше генот на црната раса доминантен? И нели беше причата дека Гигс заради дедо му играл за Велс (веројатно другиот)? Ќе беше појак филм да играше за Сиера Леоне, онака just saying..Да, она што го кажав, втората генерација веќе ептен тешко се познава дека се мешани.
Нели. Затоа јас нема да имам јапончиња ако се скљафтам со Јапанец.ама нели беше генот на црната раса доминантен?
Нова раса ќе создадеш. Агда-мајка на сите Афро-јапонци. Нешто ко Дева Марија ќе им бидеш. Само без она Дева. И без Марија.Нели. Затоа јас нема да имам јапончиња ако се скљафтам со Јапанец.
Тури им пепел на полигенски особини и етикети. Битно е да им пружаш љубов.Нели. Затоа јас нема да имам јапончиња ако се скљафтам со Јапанец.
А мојот памет?Тури им пепел на полигенски особини и етикети. Битно е да им пружаш љубов.
Ако више праиме планирање на совршена генетика, со @Shahbaz сте совршена комбинација. Девојче со неговиот памет и твоите цицки, ќе го скрши секој шовинистички концепт за „жена". <3
Чекај малце, нели си женско ти?А мојот памет?![]()